Dobrý den
Chtěla bych se zeptat, jestli jste to některá neměla podobně, nebo neporadila
Jsem 34tt, před týdnem hospitalizována v nemocnici, slabé kontrakce, zastavování porodu, podání kortikoidů na dozrání plic miminka
Prý jsem otevřená na 1,5 cm, čípek měkký ale že prý porod se zatim nechystá
Uz skoro 2 dny silná bolest v pobrišku a v krizi, vana ani suché teplo nepomáhá, furt mám nutkání chodit na velkou..
Myslíte že se něco chystá nebo že jde jen o posličky?
@megi89 na pohotovosti jsem od te doby prave byla už dvakrát ... naměřili kontrakce ale poslali mě domu s tím ze plodovka neodteka a nález je furt stejný ... ze mě nepřijmou🤦♀️
Hlenova Zátka už také odešla tak mám prave strach , ale z porodnice mě proste furt posílají domu ze prý to je normální ..
Moje doktorka vždy říká.. Raději jet 100x zbytečně, nežli jednou pozdě. Jinak tlak na konečník jsem měla až 2 hodky předtím než se malá narodila. 🤷♀️
@tamara200 Fofrem do nemocnice a nenechat se odbýt. Spoustě holkám vodu museli píchat až v porodnici.
@tamara200
já bych se z porodnice nehnula! tak oni ti dávali kortikoidy na dozrání plic u miminka a pak tě pošlou domů? víš jaký to je hazard???
mě hrozil předčasný porod, od 33tt jsem musela ležet, byla jsem bez čípku, ale nic mě nebolelo, kdyby jooo tak se z porodnice prostě nehnu...tam kde jsi pod dohledem, by mi bylo nejlíp, než rodit někde na cestě, na schodech atd...
a jinak mě museli pokaždé prdnout plodovku, jen na ní to vždy záleželo...
Kdyby se něco dělo, začaly by kontrakce tak bych jela do porodnice a to že se vám chce na velkou nic neznamená. Tlak na konečník je až těsně než se porodi. To už mimi sestupuje porodními cestami. Já do 10 min porodila když jsem to už cítila.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dle mě se chystá porod... Ale lepší bude jet do nemocnice, nemyslíš???? 🙊🙏💪