Zhubly jste ke konci těhotenství?

monyszek
3. zář 2015

Jsem teď 39. tt a po dnešní kontrole u dr jsem zjistila, že jsem zhubla asi tak jedno kilo. Stalo se vám to také některé? Doktor se ptal, jestli mi během toho týdne nebylo špatně, což nebylo..spíš bych to přisoudila průjmu, lítala jsem teď minulý týden celkem dost .. 😀 🙂

saruska89
3. zář 2015

@monyszek ja porad jen pribiram teda;) zadny hubnuti...

rehakovamonika1
4. zář 2015

Ja nehubnu ani nepribiram... Uz 3tydny stejna vaha...

lauranosi
4. zář 2015

Není to neobvyklé, miminko už tolik neroste, člověk už nemá takovou chuť k jídlu, tělo se připravuje na porod (i k tomu může být nevolnost a průjmy)

terla
4. zář 2015

Já jsem teď taky zhubla, ale jen pár gramů, nebylo to ani celý kilo. Přisuzuji to častějšímu vyprazdňování a nyní se teda nutím do jídla. Miminko je ale váhově vpohodě.

atenka46
6. zář 2015

To závidím, ja mam porad hlad a doktor mi rekl at držím dietu a snažím se pred porodem zhubnout, nebo minimalne nepribrat. Mela bych byt jen o syrové zelenině, ale moc to nedávám 😒

lu777
6. zář 2015

@monyszek může to být příprava na porod, že člověk chodí častěji na wc 😉

anniesfibis
6. zář 2015

Dle toho co vsude ctu v poslednim nesici uz se nepribira a vetsinou 1-2kg zhubne

butterfly
6. zář 2015

@anniesfibis U mě to tak bylo, v 1. těhotenství jsem v devátém měsíci kilo shodila, ve druhém těhotenství jsem stála na váze.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru