Železo, můžu ho přestat brát? 32tt

macela34
6. čer 2016

Ahoj holky jsem ted v 32tt. Min.tyden mi dr napsal železo,že mam špatný krevni obraz. Prvni 4 dny dobry. Ale od pátku po každe tobolce se mi po pul hodině ( asi jak se rozpustí kapsle v žaludku) se mi udela strašně zle a letí to ven a pak je mi za se hned dobře.Myslite,že to můžu přestat brát??

lenbenn
6. čer 2016

@macela34 Nechala bych si napsat jine. Je více druhu...železo je pro porod dulezite, nepredepisuji ho jen tak 😉

zuzineckah
6. čer 2016

@macela34 nechala jsem si napsat Maltofer v kapkách a dobrý. Po tabletkách mi bylo špatně. Železo je důležité a pokud je jeho pokles markantní, tak to nedoženeš žádnou pestřejší stravou ani přírodními produkty. Taky jsem zkoušela 🙂 Ten v kapkách snáším dobře 🙂

martiniquest
6. čer 2016

Rozhodne ho neprestavej brat. Ja uz ho zobu od 20tt. Mam Tardyferon a davam si ho pred spanim. Muzes si ho nechat zmenit,protoze tech druhu je hodne a ne kazdy sedne. Ja zase zvracela po Gravitalu,vitaminech. Stravou to nedozenes. Udelala jsem na sobe pokus a mesic jsem misto Tardyferonu pila koprivovy caj. Krevni obraz byl hned spatny (a to mam jen slabou anemii),tak jsem zase zacala zobat,

macela34
autor
6. čer 2016

Holky děkuji. Uz jsem volala dr. Zitra si jdu pro nove železo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru