Ahoj holky, mám intimní dotaz tak proto anonym😀
Jsem ve 28tt dle ultrazvuku 29tt
Včera když jsem šla na wc čůrat, tak na papíru jsem měla kousíček jakoby hlen/výtok a byl zelený. Něco jak při rýme, ale troška.. pak zbytek dne i dnes nic až zase teď večer.. břicho tvrdne pořád stejně, nepozoruji žádný změny ani v pohybech tohle jsem měla cca před měsícem taky kousíček a nic nebylo ani na kontrole ale teď uz je to podruhe za sebou.. nemám žádné pálení ani svědění😒 ale při doteku nebo při utírání mě to trošku zabolí jak kdybych to přehnala se sexem nebo tak ale žádný už dlouho nebyl😀
Myslíte, že by mohlo jít o hlenovou zátku nebo spíš nějaká infekce? Popřípadě jak dlouho vám odcházela. Jsem prvorodička tak proto tolik otázek a hned ráno vyrážím určite k dr.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ja to mela kolem 14tt a byla to nejaka infekce☺️Doktorka mi davala prasky a preslo to☺️ Urcite bych sla co nejdriv k doktorce ..me jeste jako takova prvni zachrana nez jsem se k doktorce dostavila pomohly boraxovy globule☺️