Holky musi byt vždycky hlenová zátka s příměsí krve? Včera jsem byla u dr a asi mi nejspíš delal HH. V pondělí mám termín a tak se me včera ptal jestliže uz chci rodit . Tak mě včera tak divně prohmatal uvnitř ,ze jsem myslela ,ze vyletim z křesla....pak jsem po návratu mela nahnědlý výtok , pár kontrakci ,ale tedy už bolestivějších a dneska ráno žlutavo hnědý místa průhledný tahavy jako ryma hlen , bylo ho docela dost a ted koukam ,ze mam zase hnědavý vytok...
@klokanka31 tak snad uz by to mohlo přijít. Nepamatuji si vubec jak předešlé mije dva porody probíhali. Prvni pred 10 lety jsem vůbec nevěděla ,ze rodim . Jela jsem do prodnice az když jsem na posteli mela červenou krev . A druhý porod pred 6 lety byl vyvolavany s epiduralem , takze vůbec nevím... Tak cekam a čtu jak vypada začínající porod🤣
@eellushka Já rodila jen jednou ale taky jsem nepoznala že rodím, do porodnice jsem dojela na 8 cm 😄
Bolesti nemáš?
@klokanka31 ty jo ja při 8 cm jsem pomalu umírala 😀
@klokanka31 no obcas mě tvrdne břicho a jako ms bolesti. Ale muzu rict ,ze od včerejška mam to tvrdnutí bolestivější než jsem mela i treba předtím.. Ja taky tenkrat u prvniho prijela s 8 cm , prdli me vodu a do pul hodky byl venku...
@klokanka31 mam i takové jako bodave bolesti. Na velky jsem dneska byla už dvakrát a krece v celym břiše ani radši nezminuju, ale myslim si ,ze je to spis ve strevech
@jjasmina 😃 Však já si myslela že to je omyl, že se jen spletli 😄
@eellushka Tak to asi budeš rodit, neměla by ses nechat radši zkontrolovat abys neporodila doma? 😃Ono ty porody jsou všelijaký, mě jen nepravidelně bolelo v kříži, kdybych čekala na zaručený příznaky porodu tak bych rodila doma.
@klokanka31 ja zas prijela s prasklou vodou a nedelo se vubec nic nekdy ve dve rano. jeste me presvedcovali, ze to bude dlouhy den 😅 a ze jsem jeste malo otevrena a ze kontrakce urcite poznam, ze mi ztuhne cely bricho 🤣 haha, mela sem celou dobu jen bolesti do krize, vubec nevim jak vypada tvrde bricho. a ani kontrekce sem nemela pravidelne 🤷🏼♀️ a v pul osmy rano ten jejich dlouhy den skoncil 😄 vubec se nedivim, ze to obcas my zensky nepozname, kdyz to nepoznaj ani v porodnici 🤣
@gbp Že jo, taky nevím co to je tvrdnutí břicha. Nebo když mi říkali že budu cítit nucení k tlačení - ani ťuk...😄
@klokanka31 přesně já oba porody křížové nepravidelné bolesti kdybych čekala na pravidelnost porodím doma
@klokanka31 no zas je pravda ,ze me zada vcera zacali taky bolet . Ale spíš jako by me. Boleli ledviny. Byla jsem na procházce a sla jsem i do konce ,ale břicho ztvrdlo asi dvakrát ... Spis mi teda bricho tvrdne když treba sedim ,ale moc nebolí 🤷🏽♀️ nechci jezdit zbytečně aby me pak poslali domu... Počkám ještě jestli se bude něco dit a kdyžtak vecer zkusim doma znásilnění 😁
@fouskovi Mě zachránilo to že jsem začala blinkat, to jsem se lekla že bude něco špatně, tak jsme proto jeli do porodnice. Jinak bych doma rodila 😄
@eellushka Zas lepší zbytečně než rodit doma...
@klokanka31 tak zase mam prodnici 15 min tak tam rychle svlitnu a kdyby neco tak volam rychlou🤣
@klokanka31
@klokanka31 to mě u prvního bylo na omdleník tomu tak mě manžel odvezl a byl z toho porod a u druhého už jsem nečekala na pravidelnost
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@eellushka To asi bude zátka...