Dobrý den, jsem ve 38tt a delší dobu mě trápí kůže okolo pupíku mám jí červenou a svědí.
Zkoušela jsem hodně krémů a mastiček nic nezabírá...
Tak si vlastně říkám že teď už s tím nic neudělám a budu s tím něco dělat až po porodu, kterej už je za dveřmi konečně....
Ale trápí mě to svědění jestli to třeba nemůže nějakým způsobem ublížit mimískovi.
Děkuji.
A co zkusit Bepanthen?
Podle fotografie mi přijde, že jsem měla to samé... Byly to strie a vždy když vznikly nové, tak se v nich udělaly takové červené pupínky 🤷♀️ bohužel je to nejspíš hodně ovlivněno hormonama a tím jak se bříško napíná, protože jsem to měla až do porodu.. 😔 Po porodu zmizely červené pupínky a svědění.. Mazala jsem zinkovou mastí po které se vždy pokožka na chvíli zklidnila.. Ještě mi pomáhalo ta místa chladit studenými obklady..
Měla sem to u vsech 4. Nepomohlo nic, akorát vzdy chvilku. Jistota pro úlevu je porodit 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Me taky svedi ono se to okolo pupiku nejvic natahuje tak holt poradne casto mazat, nejlepe nejakym tehotenskym olejem, ja si i hodne promazavam ten pupik samotnej a docela to pomaha.