Zdravim vsechny a chci se zeptat na Vase zkusenosti s vyvolanim porodu ricinovym napojem. Dost jsem na to spolehala. Bohuzel se mnou to neudelala vubec nic. Ani streva se nevyprazdnila. Proste vubec nic ☹
Diky moc za tip. Jeste se zeptat jak moc je tam dulezita ta skorice. Ja se s ni zrovna moc nekamaradim.. 🙂
Já jsem zkoušela ricinový koktejl s meruňkovým džusem a nestalo se nic. Jen v noci slaboulinké kontrakce asi půl hodinky, ale jinak se nic nestalo. Ani jsem s nevyprázdnila. Rodila jsem až za dva týdny, přenášela jsem. Pokud není tělo na porod připraveno, nepomůžeš si ničím. Takže trpělivost a nech to na miminku 🙂
a kdy máš nebo si měla termín? tady je diskuze týkající se tohoto nápoje https://www.modrykonik.cz/diskuse/3-trimestr/na... tam si určitě zkušenosti vyčteš
on má fungovat jen když už to na porod je opravdu připravené. Jinak já ho u druhého syna vyzkoušela, ve 14h jsem si ho dala, nijak mě neprohnal, ale v 21:15 jsem ucítila první píchnutí a v 21:45 se mi rozjely kontrakce a po 23:20 byl syn na světě a to jsem přenášela už 4 den, takže na mě to zabralo 😉
a jinak ta skořice v tom nápoji co doporučovala veruska je hodně důležitá 😉
No mam termin sice az 8.9. ale bohuzel uz tyden mam zanet ledvin. Ledviny prestali skoro fungovat takze cim vim piju tim mit jdu na zachod. ☹ A bohuzel se to odrazilo na vaze. Uz mam 32kg nahore a vsechnu tu vodu drzim v nohach takze velke riziko zanetu zil. Kqzdy krok ukrutne boli. Miminko je v poradku a donosene proto se snazit jak to jde.. ☹
Mě nezabrala žádná babská rada prostě nic a nakonec jsme vyvolávali v nemocnici oxytocinem.... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já tohle nezkoušela. Udělala jsem si svařák s 10 hřebíčky a 2 skořicemi a než jsem vypila hrnek, rupla mi voda 😉