Ahoj dnes mám TP a k ránu když jsem se zvedla z postele na wc ze mě vyteklo trochu vody ale nic velkyho tak jsem si řekla ze jde o výtok který mám cele těhotenství ale opakovalo se to za den asi 3x vždy jen když jsem déle ležela a zvedla se, myslíte ze muze jít o plodovku?
@terkapok11 Neměla bys radši jet do porodnice aby tě zkontrolovali?
@terkapok11 jela bych se nechat zkontrolovat, nebezpečný může být jakýkoliv odtok plodovky
Nebo pošli manžela do lékárny pro testna plodovku, stejněti totéž budou dělat v té porodnici.
@treasurka ten se u nas uz neprodava mebo ano?☺️
@terkapok11 Take bych jela radeji☺️
@michaelarousova Mě teď říkali v porodnici, ať si koupim jakýsi Temešváryho činidlo, že se to kape ne vložku, ale zatím jsem nesháněla...
@terkapok11 Může to být plodovka. Dej si porodnickou vložku a vem ji s sebou do porodnice na test. Pokud je to plodovka, už si tě tam nechají. Po 24 hodinách od té doby, co to začne téct, je třeba nasadit prevebtivně antibiotika. Mě taky takhle cintala plodovka, když jsem se třeba zvedla po chvíli sezení apod.
Tak jsme večer jeli radši do porodnice a voda neprosakuje, je to vytok 😊 díky za odpovědi
@terkapok11 já to měla taky tak, s nakonec to plodová voda byla. A za 8 hodin se mi narodil syn
@terkapok11 jak to máme vědět 🤦♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkapok11 ano, klidně to může být plodovka. Většinou neodteče naráz, ale po troškách, protože hlavička miminka funguje jako špunt. Když by se to ještě opakovalo, začala bych se pomalu chystat do porodnice.