Vyšetření na streptokoka ve 33. tt. Kdy dělali vám?

pk8
30. kvě 2022

Ahojte holky.
taky vam prosim nekomu delali test na streptokoka tak brzy ? ja na nem byla 32+5 a v porodnici pri registraci mi rekli ze je to teda hodne brzy. Muj pan dr.mi dalsi delat nebude protoze tam jedu az za dva tydny ato budu uz v 38.tt , vollala jsem tedy zpet do porodnice a pry to tedy budou brat tak jako bych ho mela a daji mi infuzi pred porodem preventine. Namate nektera podobnou zkusenost ? 🙂

vh1610
30. kvě 2022

@pk8 me brali ster 34+2, takze 35 tt. Rozmezi je 35-38. Takze ti ho proste udelali driv... Mozna bych se na to jeste zeptala, jestli nelze to zopaknout, zrovna tohle neni jentak...

pk8
autor
31. kvě 2022

No ja byla taky v soku.. hned jsem mu pak volala ale bylo mi receno ze ne, takhle je to v poradku a hotovo. Pani porodni asisitenka u ktere jsme byli na predporodnim kurzu a pracuje v nasi porodnici nam rekla ze se to holt bude brat jako bch na SAG vubec nebyla .. ze to tak nekdy je.. no at si se mnou delaji co chteji,jen at je drobec v poradku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru