Více vody AFI 30. Co myslíte?

terezye0006
25. čer 2022

Hezky den Všem...😉Čekám 2.syna nyní jsem ve 35 tt.
Celé těhotenství vše v pořádku 1.screening+krev naprosto v pořádku výsledky krve na vady 1:2100 -je mi 30 let. Velky UTZ ve 2.trimestru ukázkový (jediné co mi trápí jsou výtoky ale dělali mi 3× testy a nevyšlo nikdy nic co by bylo na antibiotika).
No a 3.6 jsem byla na 3.Screeningu kde dle UTZ vše v pořádku pan doktor kontroloval a měřil maleho(je o týden a kus větší) zaludek, mocak nirmal i náplň atd…
Ale zjistil mi hodně plodové vody.Ve zprávě mi napsal AFI 30,5.Nechal mi nabrat krev na nějaké infekce+plus jsem šla znovu na cukrovku.
Vše negativní.
Včera jsem byla na kontrolním UTZ u jiného doktora co zastupuje toho mého (má dovču).
No a ten naměřil množství vody AFI 31.
Za ty 3 týdny to není defakto žádný nárůst co jsem tak pochopila, nicméně Polyhydramnion to proste je a jestli to dobře chápu tak je to Střední stupeň.
Kontroloval mu i průtok v mozku a v pořádku.
Opet jakoby na UTZ nic co by nasvedcovalo nějaké nějaké vadě.
A říkám si, že přeci kdyby šlo o vývojovou vadu tak by ten problém byl už dříve a ne až teď ne?
:zed: Malej je prostě větší včera jsem byla dle ms 34+5 a malej odpovídá 36tt.
Máte některá zkušenosti a dopadlo to dobře? Můj doktor se přiklání k tomu, že prostě je větší produkce vody..
Přikládám i zprávu… ;)
To mám asi za to, že první tehu jsem měla. naprosto pohádkové… :mrgreen: :lol:

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru