Ahoj holky, ráda bych se s Vámi poradila. Dnes v noci mimi celou noc kopalo - škubalo v bříšku. Začalo to kolem 22.00 hod a bylo to až do rána. Celou noc jsem nespala (ani na hoďku), protože to nešlo a pak už jsem z toho byla pěkně vystresovaná, co se vlastně děje 😢 . Ráno jsem si zašla na gyndu a doktor mi na to nic neřekl, jenom se podíval, zda tluče srdíčko. Dnes tam pěkně taky řádí. Taky mimčo mívá asi 3-4 denně škytavku, tedy pokud to je takové pravidelné cukání. Jsem z těch pohybů nesvá. Dříve jsem cítíla občas pár pohybů a byla jsem v klidu, ale jak je to pořád, tak se bojím, zda je vše ok, Vždyť musí někdy i spát to miminko ne? ☹
no malý je otočený hlavičkou dolů, neotáčí se, ale nevím proč tak řádí ☹
Má už málo místa tak ty pohyby prostě bolí:-/ já mám dokonce pod žebry i modřiny jak do mě kope☹ Nedala sis třeba kafe/colu že se mu nechtělo delší dobu spát? nebo nejsi ve stresu? Ono spí, ale ty taky když spíš se převracíš a protahuješ.... Já se taky děsím, že vůbec nespí 🙂 a že po porodu bude pořád vzhůru 🙂 Ale nebude...buď v klidu... že kope je opravdu dobře - znamená to že je zdravé
No právě kafe ani kolu nic ☹, jsem zvědavá, jak to bude dnes v noci. Jsem hrozný plašan. 🙂
Mimina v břiše spí, když se máma hýbe, a hýbou se, když máma klidně leží. Proto v noci řádí víc. Mně tam taky dělá mimino pořád psí kusy, až to bolí, prostě čím je větší, tím má míň místa a je míň spokojené a víc se protahuje... Jo a škytá taky skoro nonstop. Bude veselo, až vyleze... tipuju to na blicího nespavce jako byla první dcera...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
dobře jsi udělala s tou kontrolou, taky bych šla../resp.jsem byla/..neotáčí se miminko třeba? mělse takhle 3x otočila a bylo to celou noc, bolestivé, i jsem zůstala na pozorování..