Ahoj holky, právě jsem začala 30 týden a cítím se jak slon ☝️😄 Měřila jsem si obvod bříška a mám 105 cm a už se nemůžu pomálu ani zvednout z postele, zatím mám nahoře 10kg 😄 Většina těhotných kamarádek neměla takové břicho ani před porodem 😄 To mě čekaji ještě dva měsíce nechci vidět kam až porostu. 😄 Jste na tom některá podobně?
To mi říká kamarádka taky , že takové břicho jaká já, neměla ani v den porodu. Klid já se ted měřila a mám 119 cm přes břicho a jsem 31+3 a 14 kg nahoře 😅
To je fajn že nejsem jediná ☝️😂 protože fakt většina lidí v okolí takové pandero nemá 😄 Fakt se cítím jako slon, je to vyčerpávající to sebou všude tahat ☝️😄😄
@sabi95 V klidu ,do 5měsíce to na mě nebylo téměř znát a pak raketové přibírání. Když jsem rodila, měla jsem +24kg a obvod 115cm. Malému je půl roku, dole mám zatím jen 9kg a stále nosím tehotenske kalhoty 😣,zadek jak pivovarská kobyla
@amazonkajanik To je teda něco 👀 Hlavně jak ale každá ženská říká jak to jde rychle dolů co??
@sabi95 to bude ok, neboj. Ono bříško ke konci už moc neroste... 🙃
Taky jsem v 30tem týdnu, břicho podle okolí naopak nemám moc veliké, všechny holky měli v tuhle dobu už dávno větší, a to pribrali mnohem miň, já mám bezmála +18kg, jsem teda dost vysoká(180cm), takže se mi to asi rozprostřelo všude 🤷♀️ Z trojek šestky a tak, ale krom obouvani, necítím žádný jiný zádrhel 🙏...
U syna do sedmého měsíce nikdo nepoznal že jsem těhotná a u dcery se mne v šestém měsíci všichni ptali jestli už budu rodit 😂 Podstatné je jestli je všechno v pořádku.
Z dovolením označím @patri22, ta měla krásné velké bříško i u třetího i čtvrtého dítka.
@sabi95 no tak jak u koho. Když jsme byli ve 3měsících na kontrole kycli, byla tam pani se stejně starým dítětem a na ní nebylo poznat, že by kdy byla těhotná 😣 a známého paní přibrala jen 5kg,kluk měl 3,50 a má teď míň, než před tehu. Já jsem typ, že jak není pořádný zápřah, tak se ta kila drží,hlavně na břiše. A ne že by litani okolo prcka nebyl zahul, ale na to potřebné cvičení už nemám energii.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Obvod mám podobnej :D ale s tím rozdílem, že jsem 4měsíce po porodu 🙈 Rodila jsem s obvodem cca 130cm. Ale ono hodně záleží na kolika cm jsi začínala ;)