Jaký mají odhad vaše miminka ve 35.týdnu. U mě je zase stejný problém, jako se synem, který když se narodil, tak měl 46cm a 2.400g. Těšila jsem se že konečně budu mít dítě s normální váhou a vypadá to, že zase ne. Do teď vše v pořádku, ale dnes na kontrole mi řekla doktorka že odpovídá velikostně na 32.týden. Dá se to nějak dohnat nebo ne.?
@michaelarousova Myslíte, že je to i dané genama.? Nicméně já měřím 171cm. A přítel cca je o deset cm ještě vyšší, než ja. Nebo je to individuální.?
@hotblood mě teda připadá 2400 na 35tt v pohodě… jsme teď 32tt a malá 1400 je 2-3tydny pod limitem, placenta i průtoky funguji... doktor řekl ze neexistuje nic, jak bych to ja nebo oni mohli ovlivnit… navíc je to jen odhad… je to -/+ 500g…prvni syn měl odhad ve 36tt 2200 nakonec se narodil 2750…
@hotblood je to jen odhad! Mně hodinu před porodem řekli, že malá bude mít mezi 1800-1900g víc ani náhodou (rodila jsem v 34+0) a malá se za hodinu narodila s váhou 2270g 😉
Já měla ve 35.tt odhad 2331 g, syn měl při narození 3550 g, ale týden jsem přenášela 🙂
@hotblood já jsem rodila prvního syna 34+1 - odhad těsně před 2400g a měl 2100g (43cm) a druhý syn vylezl 35+1, odhad se před nestihl a měl 2470g (46cm).
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@hotblood ja odhad ve 35tt nemela ale prvni syn 2400g a 45 cm druhy syn narozenej ve 39tt a 2800g a 47cm..mit 10 deti proste velky nebudou😂hlavne ze jsou zdrave☺️