Holky , taky se někomu stalo že od 32tt nepřibývá na váze ??? Jsem skoro 35tt a s váhou stojím - a to byly ty svátky obžerství ... všude se píše že se teď má přibývat nejvíc- "tloustne" mimčo a já nic 😏 v pondělí jdu na kontrolu tak se uvidí co na to dr. Ale Berča měla odhad váhy v tom 32tt 1900g .
@crazyduck85 Tak prý i záleží s jakou váhou žena vstupuje do těhotenství - já měla 50 kg takže extra zásoby sem neměla 🤣 a taky to hlavně byla svalovina což na sobě pozoruju že mi jde dolů 😭 jak už teď cvičit nemůžu .... tak snad je to u mě i tím .
Jinak s dvojkama to musí být záhul jako blśzen ... obdivuji každou kdo tohle dá
Ve 3 trimestru pribiram mnohem mene nez v predeslych mesicich, dulezite je jestli mimi spravne prospiva.
@widowblack klid, pokud normalne jis, tedy prijimas potravu pribirat nemusis. Ja za cele druhe tehotenstvi 5kg zhubla a 1 kg pribrala. Jedla jsem normalne jak jsem zvykla. kdyby jsi nejedla tak je to problem, ale pokud jis je to Ok. Prostr vic spalis no. takhle mi to rekl gynekolog
@fyii tak já mám rychlej metabolismus to jako jo , jím teda o něco míň než sem byla zvyklá ale to zím že mi Berča utlačuje žaludek 😏 dík za uklidnění 😌
Já od 26 tt přibrala už jen kilo (7 celkem). Měla jsem teda těhotenskou cukrovku, ale tvářili se na mě divně, že nepříbíram...
Ahoj, já jsem teď 36.tt, a taky jsem během posledních pár týdnů přestala přibírat. Je to Ale o tom, že nemůžu jíst.. prostě sním něco malého a jsem přejezena. Ale moje Berča (taky čekáš Bereničku?) roste pěkně... Věřím, že to tak bude i u tebe 🙂
@monikaka95 Jj budem mít Bereniku ☺️ Tak to jsem ráda že to tu má někdo stejně 😉 v pondělí jdu ns kontrolu tak snad mi dr řekne že je vše oki. Ale jak říkáš , větší porce jídla už je problem
V tehotenstvi jsem nepribrala vůbec nic, nikoho to neznepokojovalo. Nakonec jsem měla tehotenskou cukrovku, dietka, nebylo z čeho pribirat. V den porodu jsem měla o kilo míň než před početim 🙂.
@zavodnice a kolik si vážila ?
Původně jsem měla 65 kg, 161 cm.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, Já sice na konci týdne začínám teprv 26tt s dvojčaty, ale od začátku mám +5kg. Zjistili mi GD a Diabetolog říkal, že to nevadí, že miminka dostatek živin, až mě to také překvapilo. U syna jsem měla nahoře touhle dobou více.