Váha - nepřibírám od 32. tt. Stalo se někomu?

widowblack
1. led 2020

Holky , taky se někomu stalo že od 32tt nepřibývá na váze ??? Jsem skoro 35tt a s váhou stojím - a to byly ty svátky obžerství ... všude se píše že se teď má přibývat nejvíc- "tloustne" mimčo a já nic 😏 v pondělí jdu na kontrolu tak se uvidí co na to dr. Ale Berča měla odhad váhy v tom 32tt 1900g .

crazyduck85
1. led 2020

Ahoj, Já sice na konci týdne začínám teprv 26tt s dvojčaty, ale od začátku mám +5kg. Zjistili mi GD a Diabetolog říkal, že to nevadí, že miminka dostatek živin, až mě to také překvapilo. U syna jsem měla nahoře touhle dobou více.

widowblack
autor
1. led 2020

@crazyduck85 Tak prý i záleží s jakou váhou žena vstupuje do těhotenství - já měla 50 kg takže extra zásoby sem neměla 🤣 a taky to hlavně byla svalovina což na sobě pozoruju že mi jde dolů 😭 jak už teď cvičit nemůžu .... tak snad je to u mě i tím .
Jinak s dvojkama to musí být záhul jako blśzen ... obdivuji každou kdo tohle dá

hodnelasky
1. led 2020

Ve 3 trimestru pribiram mnohem mene nez v predeslych mesicich, dulezite je jestli mimi spravne prospiva.

fyii
1. led 2020

@widowblack klid, pokud normalne jis, tedy prijimas potravu pribirat nemusis. Ja za cele druhe tehotenstvi 5kg zhubla a 1 kg pribrala. Jedla jsem normalne jak jsem zvykla. kdyby jsi nejedla tak je to problem, ale pokud jis je to Ok. Prostr vic spalis no. takhle mi to rekl gynekolog

widowblack
autor
1. led 2020

@fyii tak já mám rychlej metabolismus to jako jo , jím teda o něco míň než sem byla zvyklá ale to zím že mi Berča utlačuje žaludek 😏 dík za uklidnění 😌

lstuchlova
2. led 2020

Já od 26 tt přibrala už jen kilo (7 celkem). Měla jsem teda těhotenskou cukrovku, ale tvářili se na mě divně, že nepříbíram...

monikaka95
2. led 2020

Ahoj, já jsem teď 36.tt, a taky jsem během posledních pár týdnů přestala přibírat. Je to Ale o tom, že nemůžu jíst.. prostě sním něco malého a jsem přejezena. Ale moje Berča (taky čekáš Bereničku?) roste pěkně... Věřím, že to tak bude i u tebe 🙂

widowblack
autor
3. led 2020

@monikaka95 Jj budem mít Bereniku ☺️ Tak to jsem ráda že to tu má někdo stejně 😉 v pondělí jdu ns kontrolu tak snad mi dr řekne že je vše oki. Ale jak říkáš , větší porce jídla už je problem

zavodnice
3. led 2020

V tehotenstvi jsem nepribrala vůbec nic, nikoho to neznepokojovalo. Nakonec jsem měla tehotenskou cukrovku, dietka, nebylo z čeho pribirat. V den porodu jsem měla o kilo míň než před početim 🙂.

widowblack
autor
4. led 2020

@zavodnice a kolik si vážila ?

zavodnice
5. led 2020

Původně jsem měla 65 kg, 161 cm.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru