Dobrý den , chtěla jsem se zeptat jestli je normální vaha miminka v 37 týdnu 2600 g? Není to moc málo?
@ozogovanela2 je to normální hmotnost
Dcera mela odhad na porod 3100 g a nakonec mela 2410 g. Byla malinka ale vyrostla z toho, brzy bude mit 3 mesice a ma uz 5100 g. Nebojte se i kdyby byla mensi, tak ty miminka to vsechno dozenou. Dodam, ze jsem rodila v terminu. A lekari se pletou spis smerem nahodu.
Rodila jsem 37+1 a syn mel 2100 g. 2600 g je uplne v pohode.
Syna jsem rodila 42.tyden a mel 2900, dnes ma 11 a je velky jak habán. Dcerka 42.tyden, 3 kilicka a uz v pul roce vypadala, jak kdyz ji prifukujou pumpickou 🙂 NEBOJTE
Není to obřík, ale váha je naprosto v pořádku. A hlavně je to jen odhad, skutečná hmotnost může být jiná. Hodně také záleží jak velcí jste s manželem.
Rodila jsem na konci 35. týdne. Odhad ten den byl 2100g a porodní váha 2400g.
@ozogovanela2 dobrý den rodila jsem 37+1 a malá měla 2990g🙂 a vše v pořádku 🙂
@ozogovanela2 Tož jà se třeba narodila dluhá a 2,70. A teď jsem dosti velká baba. 180 cm, 73 kg, je to v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to normalne môj sa narodil v 38 a mal 2830g pôrodnú váhu ale tie odhady cez UTZ sú len odhady nie je to nikdy presná váha