Ahoj ženy, jen by mě zajímalo kolik jste od začátku přibrali? Já dnes začínám třetí trimestr, na začátku těhotenství 94kg, měla jsem nevolností, nezvracela jsem jen asi 5krat, ale nechuť k jídlu byla, a dnes mám 88,5 takže jsem ještě absolutně nic nepribrala, a to jim jak mlejn, už nevím co dělat 🙈😁
@nagojka doufám, že už také začnu přibírat, zhubla jsem 9 kg, jen mi nejde na rozum, že to pořád neleze, to co sním teď, kdybych snědla přes otěhotněním tak mám tak 20kg nahoře 😁
U prvního tehu jsem pribrala 30 kilo 🤣🤷♀️ a ted jsem znova těhotná a take jsme hodně zvracela a zhubla a od te doby jsem nic nepribrala. Jsem v patem mesici a bricho skoro zadne 😄👍
@monii007 já začínám sedmi měsíc a břicho taky moc nemám, úplně minimálně 🤣 máma mi říká, že vypadám že sem jenom trochu tlustá 🙈
3 týdny do porodu a nahoře mám 4 kg
Já před těhotenstvím vážila 65 kg a asi do 20tt jsem trpěla nevolností. Zvracela jsem asi jen 3x. Na začátku jsem zhubla na 60 kg a doktor mi už vyhrožoval hospitalizací. Tak jsem se musela kousnout a začít něco jíst. I s pitím jsem měla problémy. Rodila jsem se 72 kg, takže jsem celkem přibrala jen 7 kg, ale až za poslední 2 měsíce před porodem. To jsem přibrala cca 1 kg za týden. Ale kdybych teď se svými 20kg navíc jen hubla, tak bych to asi neřešila. Tehdy mi i holky z práce říkali, že jsem bledá jako smrt a chlapi z práce zase, kde mám prdel. Kalhoty na mě fakt plandaly.
Tak to já jsem se probudila k porodu, byla prakticky jen na zelenině a k porodí jsem šla s 96kg, přibrala jsem kolem 25kg
Asi 13, 14 kilo, nemela jsem zadne nevolnosti + jsem zrovna skoncila v hodne stresujici praci. Z porodnice jsem sla asi se 3 kily navic.
12kg za celé těhotenství 😉.
Já měla 12.5 kilo nahoře a teď jsem necelý měsíc po porodu a nám -13kg
Zbývá mi 7 týdnů do porodu , jelikož jsem na dietě kvůli cukrovce tak jsem v - 6 kil z původní váhy .. ale prý je vše v normálu ..
5 kg kvůli cukrovce pokud máš nadváhu ani nic přibrat nemusíš
Nic
Nic si z toho nedělej vlastně buď ráda jinak pokud dítě prospívá vše je ok ....ja jsem po 4 těhotná a první bylo 25 kg nahoře a spousta problémů, druhé 17 a lepší třetí 12 super a teď 4 9kg ale mám oteklé a brnive ruce termín 9.9. Tak snad po porodu vše odezní
7 měsíc a mám nahoře 15kg, ale u mě to bude i tím že jsem dost při chuti :D jinak pokud máš nadváhu a měla jsi 94 kg tak nic moc přibrat nemusiš. Buď ráda já už se těším až se zase budu moct pořádně hýbat a dám ty kila dolů. Teď v létě je to pro mě hrozné utrpení a právě se vždy říkám že nechápu jak takovou váhu někdo dokáže mít celoročně :D
Ahoj, bud v klidu, vzhleddm k tve vychozi vysoke hmotnosti, nemusis pribrat vubec nic. Pokud se normalne stravujes a nehladovis, tak dite si z tebe vezme presne co potrebuje, urcite neni zadouci aby jsi pribrala treba 15-20kg. Ja pribrala 1kg a nikdo nic neresil. Neni povinnost nutne nabrat, obzvlast, kdyz je z ceho brat😉
A kolik měříš ? 🙂 , Já třeba všechny 3 těhotenství zhubla a ani jedno těhotenství jsem nekončila ani na původní váze před těhotenstvím . Těhotenství pro mě byla vždy odtucnovacka . Ale určitě jsem byla ráda a nechtěla to dohnat 😁😁. Důležité je jak mimco prospívá 🙂
Nekoukej na to, kolik jsi přibrala. Pokud mimi prospívá, tak buď v klidu a buď naopak ráda 🙂 I proto, že ke konci těhotenství je nejvyšší nárůst váhy. Já do 6měsíce nepřibrala - shodila jsem 4kg na počátku. Nakonec jsem přibrala ke dnu porodu 8kg.
Nedělej si stim hlavu, myslim si, že si mela dost kg pred otehotnenim a mimi si bere vsechno z tebe. To tak nekdy byva🥰😊 svagrova to mela podobne. Ze za cele tehotenstvi nepribrala ba naopak ji to prospělo 🙂 ja ted zacinam 7 mesic a pribrala jsem taky jenom 4 kg a zacinam mit obavy aby to nebylo malo, mam i mensi brisko, tak snad bude vse ok. Zeptam se na to dr. Moje vaha pred otehotnenim byla 53 a ted 58 takze nic moc taky🤨 ale verim ze bude vse v poradku a ty si stim nelamej hlavu a urcite bude taky vse ok🥰 at se dari😊
@kvetuska145 Váha je jen číslo. Moje mamka drobná celý život (jsou takto všici z dědovy strany). Do první třídy šla s 15kg a na počátku 3.těhu byla na 37kg a šla rodit s +-58kg. Kdyby se doktorovi nezdálo miminko prosperující, určitě by ti to řekl 🙂
@kvetuska145 ja som s tvojou vahou ani nerodila, nepribrala som so synom skoro nic a je uplne zdravy. A ake mas brucho, na tom nezalezi.. ja som nemala ziadne v 1. tehotenstve a pozri sa do mojho albumu toto tehotenstvo, uz skoro koncim 6. mesiac a aj teraz vyzeram jak nejak stale "viac najedena" a to ho mam 2x take jak so synom. Syn sa z mini brucha narodil v 38tt s 2.6 kila, co bolo uplne akurat. A ja som aspon nemusela chudnut 20 kil. Teraz priberam do stehien, zadku a tak a nadsena z toho nie som viac 😀
@kevi1
@martulka88
Tak to jsem ráda holky 🙂 Protože všichni se mně ptají kde máš břicho. A máš ho tam vubec atd,... už me to fakt stve :D Ale jinak jsme v pořádku, mimi kope každý den, tak si říkám. že je vše jak má být ❤
Buď v klidu. Přibrat není povinnost. Ber to jako bonus. Já mám velkou část těhotenství nevolnosti, takže jsem pribirala jen v druhém trimestru, kdy mi bylo fajn. Teď ve třetím se nevolnosti vrátily a zase jsem hubla. Miminku se dle všeho daří a já mám navíc cca 4 kg a kolem nich osciluji už tak 3 měsíce. Jsem 2 týdny před porodem a zrovna včera a dneska mám nevolnosti jak ***
@kvetuska145 Takto to měla i má ségra - malé bříško. U druhého vykouklo už v 8.tt :D Hlavně klid a užívej si těhotenství <3
@martulka88 Děkuju 🙂 A ty jak si na tom? 🙂
@kvetuska145 Jsem 10.týden a minus 5kg... U syna, který se narodil v lednu, jsem měla touto dobou minus 4kg až do cca 6.měsíce.
Poprvé 10kg, podruhé 13kg, ale jsem ultrastihla běžně jen 46kg...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zitra mam termin a pribrala jsem 12kg...jim cele tehu uplne normalne bez omezeni,pribirat jsem zacala az kolem 6mesice...jinak pred tehu jsem mela vahu necelych 50kg a ted mam pres 62kg..