Ahoj, jen pro zajímavost v kolikátém týdnu vám bylo poprvé řečeno, že vám spadlo bříško? A za jak dlouho na to jste porodily? Děkuji 🙂
... mě "nespadlo" viditelně vůbec ani jednou první syn se narodil týdne před termínem (praskla mi voda) a druhý přenášený o týden déle a také mi praskla voda 🙂
asi nikdy, přenášela sem 11dní, pak mi ke ke konci (asi přesně na termín) sice řekli, že je níž, ale žádnej závěr bych z tohodle nevyvodila
Ja mela bricho dole uz nekdy v 33-34tt a maly se narodil v 37 a cisarem pro spatne ozvy a nepostupujici porod..takze bricho nizko asi nic moc nerika... :(
Vůbec mi nespadlo. Ještě cestou na porodní sál se moje máma, co mi tam přivezla tašku, strašně divila, že ještě nemůžu rodit, že mám ještě břicho nahoře. No a o pět hodin později už jsem neměla žádné břicho🙂
v 35tt a porodila jsem v 37 tt 🙂
Me tez nespadlo a po17 hodinach porodu nakonec akutni cisar.. Maly nesestupoval a brisko taky ne 🙂 🙂 🙂 ale tim nechci strasit, ze kdyz nespadne brisko, je cisar.. To my z toho museli udelat kovbojku 🙂 🙂
Stejně jak už tady některé psaly, mně bříško nespadlo vůbec ... přenášela jsem deset dní, tři dny před plánovaným císařem mi za pomoci opakovaného pití ricinového nápoje konečně praskla voda, doufala jsem tedy v přirozený porod ... navzdory kontrakcím ale dcera vůbec nesestupovala, vody pryč, dcera na suchu, porod v nedohlednu, takže císař ... stejně tak jako dcera pohodově přistupovala k porodu, tak pohodově přistupuje od narození i k životu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, mě mamina řekla v pátek 17. dubna, že mi spadlo břicho, na to jsem manželovi oznámila, že jsem 1 kg zhubla, taky v pátek... No a v úterý 21. dubna jsme měli synáčka na světě.... 🙂 jen teda o něco dříve, byli jsme 36 +3 tt .... Ale asi bych řekla, že je to u každého jiné ....