Zdravím, různě jsem brouzdala na internetu a nikde jsem nenašla, v kolikátém tt je normální se začít otevírat. Tak by mě zajímaly vaše zkušenosti. Děkuji 🙂
V termínu.
@karol1996 ani po termínu. Vyvolání
Paráda :D takže, když ja začaly ve 32, tak je to asi krapet brzy :D
Na konci šestého měsíce a celý třetí trimestr jsem strávila v nemocnici na kapačkách.
Ja asi v 29tt, cely cas som sa modlila, aby sme vydrzali aspon do 34tt. Nakoniec som porodila tyzden po termine takmer 4kg obrika 🙂 od toho 29tt do cca 38tt som poctivo lezala v posteli s vylozenymi nohami. Vstavala som iba na wc, manzel okolo mna lietal. A brala som obrovske davky magnezia.
@diewcatqoo to já beru magnesium taky, snažím se též ležet a nic nedělat, ale přítel má dost náročné zaměstnání.. takže moc lítat nemůže 😃
@karol1996 skoda, ze priatel moc lietat nemoze 🙂 ale snaz sa poctivo lezat, nenamahat sa a brat magnezko.. je to narocne hlavne psychicky, lebo po case to zacne byt nuda a do toho este strach o mimco, ale treba sa nastavit tak, ze to bude dobre
@diewcatqoo je to hodně náročné, mám klidoklidovy režim už id nějakého 18tt a už mi z toho hrabe :D
U všech těhotenství už v 28.tydnu.Ani jsem neležela,žádný klidový režim (nebylo to možné) a porod vždy v termínu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karol1996 já jsem od 36.tt na dva prsty volně. Do porodnice jdu až v pondělí na kontrolu, ale už se takhle spolu s CS 8 držím týdny. Teď končím 39.tt