V 38tt strašná bolest podbřišku a bílý hlen

malanikova
19. črc 2016

Ahoj holky potřebovala bych poradit,dnes sem měla na WC na toaletním papíře takovéj bylej hustej hlen.a poslední dva až try dny mě strašně bolý až píchá pod bryskem sem v 38tt.ale je to tak 14 co sem byla v porodnici ze mě strašně chytly bolesti zad ze sem sotva vylezla s postele a řekla sem ze mě i bolý pod tým podbřiškem. Ale byl tam takovéj mládej doktor ze mě řekl ze stěma zadama mám zajít na ortopedii.a ohledně toho podbřišku mě nic neřekl. Tak tet nevym co a jak..

andysek2512
19. črc 2016

@malanikova me záda bolela šílené v 20-24 týdnů. V noci jsem nespala a sotva jsem chodila, no šílený...
Teb hlen může být hlenová zátka už když jsi v 38 tydnu🙂 mě odešla už v 33 týdnu a rodila jsem až 5 dní před termínem🙂))) takže se ti klidně může i rozjet porod ale nemusi;) a ten podbřišek, upřímně mě ke konci bolelo snad úplně vše:D

andysek2512
19. črc 2016

@malanikova ale pokud je bolest nejala nesnesitelná nebo neco tak si zítra zajdi na gyndu😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru