Ahoj holky potřebovala bych poradit,dnes sem měla na WC na toaletním papíře takovéj bylej hustej hlen.a poslední dva až try dny mě strašně bolý až píchá pod bryskem sem v 38tt.ale je to tak 14 co sem byla v porodnici ze mě strašně chytly bolesti zad ze sem sotva vylezla s postele a řekla sem ze mě i bolý pod tým podbřiškem. Ale byl tam takovéj mládej doktor ze mě řekl ze stěma zadama mám zajít na ortopedii.a ohledně toho podbřišku mě nic neřekl. Tak tet nevym co a jak..
@malanikova ale pokud je bolest nejala nesnesitelná nebo neco tak si zítra zajdi na gyndu😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@malanikova me záda bolela šílené v 20-24 týdnů. V noci jsem nespala a sotva jsem chodila, no šílený...
Teb hlen může být hlenová zátka už když jsi v 38 tydnu🙂 mě odešla už v 33 týdnu a rodila jsem až 5 dní před termínem🙂))) takže se ti klidně může i rozjet porod ale nemusi;) a ten podbřišek, upřímně mě ke konci bolelo snad úplně vše:D