Ahoj vsichni, vim, ze to tady bylo snad stokrat ale nenasla jsem odpoved na mou situaci. Jsem na konci 37.tt a pres den je vse v pohode ale v noci jsem mokra, neco ze me tece ale nevim zda vytok ci plodovka. Kdyby to teklo i pres den tak nevaham ale kdyz jen v noci?
No mne veru odtekala presne tak isto len po troske. Isla som do porodnice a tvrdili ze to urcite neni plodova voda keby nedojde primar tak ma poslu domov.dostala som vyvolavacky a nic....24hod ma nechali na antibiotikach a potom rano cisarsky...
Domluv se v porodnici,rano dones mokrou vlozku,daji na ni cinidlo,ktere ukaze,zda je to plodovka. At jsi v klidu 🙂
Uz to mam takhle 3noc. Taky si myslim, ze jinak by tekla porad i ve dne. A tim, ze v noci jsem v leze to nema urcite vliv protoze pres den taky hodne lezim a nic. To bych zkusit mohla 🙂
@tripisek ahoj, nám bylo tedy v porodnici řečeno, že voda může odcházet postupně a fakt různě. Může odejít to co je nejblíže porodním cestám a hlavička to pak může "pozastavit" - jakoby ucpat. Takže jak některé holky psaly - vzít vložku a dojít do porodnice. Podobných témat je tu už více..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tripisek a to jen tuhle noc nebo kazdou noc? Není to moc jasné. Kdyź mi tekla plodovka, tak prostě tekla a tekla 🙂 bylo mi to jasné. Nevím, jestli může téct jen po "částech"