Maminky, jsem 35tt a maly me dnes skoro vubec nekopal pred pul hodinou se o to snazil a prislo mi ze mu to vubec neslo jenom takovy malinky cuknuti. Vcera me kopnul asi 3x a taky jsem to skoro necitila a pred tim me kopal porad skoro kazdou hodinu a i hodne jsem to citila. Vcera jsem mela bricho v pohode ale dneska jsem se probudila a mela jsem ho spadle dolu a mam ho hodne tvrdy a docela
Fič radši do porodnice.
Asi pojedu.. Protoze mam strach co kdyz se neco stalo nebo neco:(
Dej potom vědět.
@keroon dej pak vedet. Je mozne ze ma jen 'spatny' den, nebo uz nema tolik mistecka. Radeji pohotovost, to jisti, nebo natocit monitory v porodce. Muze to byt cokoliv. Posledni mesic brisko klesa dole (na netu kdyz se podivas jak klesa deloha).
Urvite bude vse v poradku, drzim palce.
Byli jsme tam a rikali ze bych mela do 2 dnu porodit. Coz mi prijde jako blbost kdyz jsem teprve 35tt.
Já malou taky někdy necítila třeba cely den.. Ale je dobře, ze jste jeli. A tohle předpovídání porodu je blbost. Moje dr (kapacita) mi tvrdila na začátku října, ze to máme čekat každým dnem. Porodila jsem 1.11. 😀
To si tě tam nenechali? V 35.tt a porod do 2dnů?
Ne poslali me domu.
Snad porodim kolem 38tt. Protoze ty bolesti a zvraceni uz je nesnesitelny.
No, ty pocity.... Jsou vzdor všemu často správné... Kdyby se Ti něco nezdálo, jeď radši znovub
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ho mam tvrdy a mam bolesti a nuti me to tlacit*
Omylem jsem dala pridat prispevek omlouvam se :(