V 33tt tlačení břicha a pocit na zvracení, MS bolesti

macela34
10. čer 2016

Ahoj holky. Jsem 33tt včera mi bylo zle cely den. Jako by mě tlačilo břicho a bylo mi na zvracení.dnes spíš jako slabe menses bolesti. Nevíte co to muže být?

lv
10. čer 2016

poslíčci? já bych šla k lékaři.

lavenderl
10. čer 2016

Mně také bylo jeden víkend celý dost špatně, bolesti břicha - jako menses i v kříži - třikrát za den, trvaly tak 20 minut. Po víkendu jako když utne a vše dobré. Menses bolesti jsou ale normální, já jsem tedy 36tt a mám je až od teď, ale i 33tt je to normální, pokud to přechází v klidu, nebo v teplé vodě? Je to prostě příprava už. 🙂

lavenderl
10. čer 2016

V prvním těhotenství si to tak neměla? Právě jsem si všimla, že už jedno dítko máš 🙂

macela34
autor
10. čer 2016

@lavenderl prvni jsem tak neměla. To ne prijali do porodnice jako po termín obou a pak zjistili,ze mam pred termínem. Porod mi vyvolali den pred skutecnym termínem. Kdyz sem chodila na ozvy,tak mi sestra tvrdila,ze mám silné kontrakce a já nic necítila. Je fakt,ze i porod byl bezbolestnej,tak se bojím,ze to ted nepoznam.

macela34
autor
10. čer 2016

@lavenderl je to spis celodenní. Je fakt,ze jsem na vse sama posledni mesic. Manžel jezdí pracovne pryc a vraci se na vikendy.

lavenderl
10. čer 2016

@macela34 Aha, tak to je pak komplikované. 😒 Ale podle těch bolestí by to mohlo vypadat, že tohle těhotenství to bude třeba jinak a vše poznáš, když už máš nejspíš ty poslíčky už teď.

lavenderl
10. čer 2016

@macela34 To je pak těžké, sama vím, jak je důležité odpočivat při tom a vůbec všeobecně taky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru