Ahoj holky prosim vas ktere to znate zitra zacinam 29 tt maly bol do 28 tt krasne hlavickou dolu takze ruckami slabo,boxoval do mocaku a nozky kolem pupiku a vis.jenze uz tyden je hlavou nahoru vim to podle utz a pohybov strasne mne kope do spodku az to boli nekdy mam pocit ze se prodere ven :( je to normálny? A myslím ze se už neotoci vidím na brisku jak to skousi mam boulu na obou stranach bricha ale nejde mu to.a kdyz bude jeste vecsi to neda mam maly brisko.ja nevim jak zvladnu ty kopance do spodku :(
Taky mám někdy pocit, že chce vystrčit nohu ven spodkem 🙂 A motá se mi tam pořád dokola. První dcera se otočila někdy ve 36. týdnu. Už si to přesně nepamatuju. Oni jsou gumový 😀
@simix22 Ahoj, jsem na tom úplně stejně. Mimčo mě kope strašně dole (směr zadek), teď dva dny to cítím úplně jako kdyby chtělo ven. Čípek mám hodně daleko, takže snad bude vše v pořádku. Na pohybech vidím, že je malá hodně kolem pupíku. Snad se otočí správně prdelka, aby měla hodně místa. Jak jsi na tom teď?
@simix22 ja jsem na tom stejne.kope me do mocaku a do spodku tak ze jsem myslela, ze snad rodim.....taky doufám, ze se ještě otočí. Ja ji mam úplně blbe napříč a proste ji to nejde se otočit, taky pozoruji jak se pokouší vždycky to vypadá ze uz a najednou nic....a vrátí se zpátky
No mě můj prcek tak krásně nakopl do močáku, že jsem si opravdu tzv. necvrnkla, ale dost toho pustila...
Jinak mi neustále seděl mi na močáku a hlavou mě dloubal do žeber...
@drakenn to uz se mi taky stalo...☹ dikybohu doma a ne někde venku
Tak mě v obchoďáku...neptej se ani, jak jsem to řešila... naštěstí bylo léto a já měla dlouhé šaty
Mě se otočila ve 36. týdnu a švagrový i ve 39. týdnu a dva dny na to rodila. Ještě se může otočit. 😉 A kopance budou ještě horší. Už mají větší a větší sílu. 😀 Na konci těhu jsem byla na záchodě častěji než v obýváku. A to jsem byla ráda že jsem to stihla. Jednou teda nestihla. 😀
Moje babička mi vyprávěla, že strýce šla rodit jako konec pánevní. Dr ji vyšetřil a ona nakonec porodila normálně. Takže podle toho se strýc ještě otočil na porodním sále!! Mazec, to jsem vůbec netušila, že to jde!!
@drakenn ty jo, to si ani nechci představovat....hrozny. A s tim otočením na porodnim sále, ja jsem zakládala v pondělí diskuzi na tohle téma a několik maminek mi tam psalo to samé. Ze se mimco otočilo na poslední chvíli
@iveta93 jo výlety na záchod, ja s tim mam problém v noci. Kolikrát se mi stalo ze jsem se vzbudila tak tak ještě ze mame koupelnu u ložnice jinak nevim nevim
@monikagurthova Tak hlavně že se to případně stane doma. Četla jsem o jedné slečně která se počůrala ve frontě u pokladny a nějáký pán za ní žačal plašit, že jí praskla voda. 😀 Bylo mi jí teda líto a to jí ani neznám.
@iveta93 proboha, chudák. No prave, ja se děsím toho, ze to muže přijít třeba v obchodě, na poště, kdekoliv.
No holky asi sme zase hlavou nahoru :(( ty kopance do spod se vratili😞
@simix22 Ježíš tak snad se ještě umoudri ☹ ja domlouvam každy den
@monikagurthova me z neho picne nevim čo tam dneska dela ale zase ma nohy u zeber😃ja už se smeju..to som zvedava do kedy..je to moj😈
@simix22 to mi chvilku vypravej, chvíli mi kope do močáku a v druhé chvíli mam její nohy snad az na zádech protože se posune na storc....je tvrdohlava po mamince 🙂 jsem zvědavá jak si nakonec sedne....
důvěrně znám, kopance intenzivní🙂; Ten konec pánevní nakonec do porodu zůstal, narodila se spontánně o 3 týdny dřív..dodnes říkáme, že se malá na svět prokopla, jak řádila pár hodin před narozením🙂))
@simix22 no vidíš to bylo strachu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je to uplne normalni a urcite to zvladnes. Mimca se mohou otocit i v 38 tydnu samy. To tve tam ma jeste spoustu mista, urcite se jeste nekolikrat otoci ci zmeni polohu.. nestresuj se zbytecne