V 28tt mě permanentně "bolí" břicho

jennifer_007
7. dub 2017

Holky jsem 28tt a poslední cca týden mě pobolívá bříško dole.. většinou tak nějak normálně a při námaze (ohýbání, zvedání, atd.) více.. je to normální??? Včera jsem byla na G a vše v pohodě, nález v pořádku, že tam nevidí nic špatně.. ale že kdyby to bylo horší tak mám samozřejmě dojít.. jenže mě to prostě děsí :-/ V jedné diskuzi jsem našla stejný problém a byla tam reakce "vítej v 3.trimestru" mám si opravdu začít zvykat a nevěšet hlavu??? Není to nic strašného, ale jako prvorodička samozřejmě jsem z toho vyplašená.. o.O

misulinka44
7. dub 2017

Kup si magnezko a bude to hned lepší;) pokud ti ho už dr nenaordinoval,což by měl... Jinak bolesti různé v těhotenství jsou opravdu běžné...Kor při námaze nebo stlačení bříška;)

jennifer_007
autor
10. dub 2017

Děkuji, zkusím.. doktorovi jsem to řekla a nic teda na to nepovídal.. ale zase je fakt že já to nějak extra nehrotila a jak píšete, bolesti k těhotenství patří tak jsem se s tím nějak smířila, ale opravdu mě to omezuje v pohybu a časem víc a víc děsí :-/

absintka19
10. dub 2017

@jennifer_007 lepsi to uz do porodu nebude ;)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru