Tvrdnutí bříška po 15 minutách. Mám plašit nebo je to normální?

1. pro 2020

Ahoj holky, jsem 27+0 a dnes mě celý den trápí tvrdnuti břicha, jde to až do bolesti. Malá dneska celý den v klidu, ani jsem o ní nevěděla jen to tvrdnuti..nema někdo zkušenost? Mám plasit nebo je to normální?

mamikry
1. pro 2020

Jestli je to pravidelne, cely den a boli to, tak vyrazte na pohotovost.

michaelka91
1. pro 2020

Asi bych jela také na pohotovost pro klid. Zrovna včera jsem tam byla a jsem také 27tt. Sestřička mě tam po telefonu poslala, když jsem ji řekla, že mám už půl hodiny křeče a nemůžu se pohnout bolestí, natož slezt schody. Hodně jsem se rozcilila a bylo to způsobené tím, ale malá mi tam celou tu dobu tancovala az nadměrně, v klidu teda nebyla. Zkontrolovali mě, dali mi magnesumium a ulevilo se mi pořádně až večer. Chce to ležet. Tohle je opravdu brzo a pokud by něco bylo špatně, můžou se pokusit to zastavit. Záleží jestli jste třeba neměla předtím nějakou větší fyzickou zátěž a nebo se mi to stává po sexu, ale není to pravidelně tvrdnuti. Určitě bych si tam zajela nebo aspoň zavolala a popsala obtíže, oni Vám řeknou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru