Ahoj..
Jdu jsem z otazkou tak to snad pochopite :D
Jsem 34+4tt a mam uz pul hodiny tvrdy bricho jak beton a takovej pocit jak kdyz se ti nafukuje bricho a myslis ze ti praskne. A bolesti kazdych cca 5-6min. nejvic mi pomaha kdyz sedim s roztazenyma nohama a z hluboka dycham. Je neco spatne nebo to jsou jen poslicci?
34tt je brzo, ale ne nic hroznyho. Ja bych to videla na kontrakce/poslicky. Uvidis, co udela ta tepla vana/sprcha
Jak jsi dopadla?
Ta vana trosku pomohla..Tak jsem si sla pak lehnout a usnula jsem a ve 3 rano jsem se probudila s tim ze mam zizen tak jsem se napila vody a zacala jsem zvracet az do pul 5. tak jsem dostala chut na cerny caj tak jsem si ho udelala a samozrejmne taky jsem zvracela jako z ostatnich piti. A s jidlem to mam skoro to same. Pocity na zvraceni mam kazdy den a kazdy 2-3 den zvracim tak hodinu nekdy i dyl.
Neboj, to prijde. Treba o to lepsi a rychlejsi bude ten porod, kdyz si to vyziras uz ted 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zavolej si do porodnice. Buď poradí dojet (což si myslím), nebo vanu, kde posličci ustanou, pokud ne, jsou to pravé kontrakce.