Tvrdnutí břicha...Je to špatně?

nagojka
22. čer 2021

Ahoj holky...chtela bych se zeptat jak je to s tim tvrdnut briska..Bricho mi obcas tvrdlo od sameho zacatku ted ale tak posledni 2-3 je to teda extrem zda se mi...nejvic vecer a rano kdyz vstanu z postele...Ranni tvrdnuti prisuzuji tomu jak se zvednu z dlouheho lezeni tak se mi navali prcek dopredu...behem 5minut to povoli...ale stejne mi prijde ze behem dne je to dost casto..Vcera vecer sem nemohla ani usnout sem si myslela ze dostanu menzes🤔🥴🤷okolo pupiku me dost i pali kuze..ne svedi ale pali...mimco se hybe asi dostatecne,jsem prvorodicka takze nedokazu odhadnout v jake mire jsou pohyby v norme a kdy je to spatne...Zitra zacinam 36tt a to se pry horcik prestava brat🤔od ctvrtka do nedele odjizdime na Lipno v pondeli mam kontrolu u doktora...ted ma dovolenou az do konce tydne,tak premyslim zda se nechat zkontrolovat jinde nebo to nechat🥺jinak vse bez problemu..vcera vecer jsem asi po pil roce vytahla AngelSounds a ten nameril mimiskovi srdecni akci v rozmezi 125-135.. coz tenhle pristroj beru dost s rezervou..

bessinka
22. čer 2021

@nagojka mě cca od 20.týdne tvrdlo břicho tak 20x za den.dr.se vyděsil,že normál je max 10x za den a i to je dost.napsal utrogestan.trochu to povolilo.měla jsem dost odpočívat.tvrdlo mi hodně až do porodu ve 36.týdnu.nechala bych se zkouknout a já osobně na dovo asi nejela,jestli tě neuvidí dr.

michaelarousova
22. čer 2021

@nagojka me zaclo tvrdnout ve 35tt bricho taky dost ,vylo to treba 15x za den a nakonec z toho byl predcastny porod,..nechci strasit ,ale asi bez kontroly bych ve 36tt nikam neodjela☺️ Jistota je jistota☺️ Ale treba to je tim ,ze uz jsem neco zazila a plasim zbytecne😂

aniea
22. čer 2021

Mě tvrdlo břicho asi cca od 16 tt, snad 15x až 20 denně. A ještě jsem pár dní přenášela.

nagojka
autor
22. čer 2021

@michaelarousova ja s jeste nic nezazila a plasim stejne...Dneska se na to nak moc soustredim a ted od pozdniho odpoledne mam pocit ze to bricho je jak kamen nostop...Prcek je hybe dobre vypada to...prave ze sem si hodne precetla ze to nekdy byva predzvest predcasneho porodu tak sem nervozni...nikde me nic neboli,nepicha jen proste to tvrduti...no tak ted premyslim jestli jet na pohotovost nebo to vydrzet do rana a zajit k doktorovi..

michaelarousova
22. čer 2021

@nagojka nekdy jo nekdy ne ..me nic nebylo jen to tvrdnuti a to jsem byla i u doktora a vse bylo ok 🤷‍♀️ Ja bych pockala do rana ☺️ Ale asi bych bez toho neodjela nikam☺️

izzylka
23. čer 2021

Taky mi tvrdlo břicho asi od 16tt několikrát denně...pila jsem magnosolf a ke konci jsem ro musela nějak přetrpět...nakonec jsem přenášela a měla porod vyvolávaný 🙈

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru