Ahoj holky,od neděle jsem měla Divny tlak a bolesti v podbrisku a přestala jsem cítit pohyby,v pondělí jsem hned jela k doktoru,ten mě poslal na monitor a následně mě hospitalizovali v nemocnici na pozorování,ještě během pondělního večera se vše vrátilo do normálu,malého jsem cítila,všechna vyšetření dopadla dobre. V úterý mě pustili domu,ale od úterního večera mam opět tlak v podbrisku,ale jde mi to na mocak,musím pořad chodit,přestože noc nevycuram,pri močení mi nic nebolí,nepali..podle indikatorovych papírku mám moc úplně v pořádku-žádná krev,bílkovina,nic..ale dnes ráno jsem měla obrovský hlen na toaletním papíře po utreni..byl takový bílonazloutly,hlen mívám už snad od 30.tydne,ale nikdy ne v takovém množství,myslela jsem celou dobu,ze jde o zvýšenou sekreci..ale dnes to vypadalo opravdu jako hlenova Zátka..je možné,ze s tím souvisí i ten neustálý pocit tlaku a nuceni na močení? Nebo mám třeba gynekologicky zanet? nemel jste to někdo taky tak? Jinak tvrdnuti bricha,kontrakce atd mám nepravidelně už od 7.mesice,jsem na rizikovem tehotenstvi.
To asi bude hlenova zatka...a ten tlak muze byt zpusoben sestupem hlavicky. To ti ale reknou jen na kontrole, jestli se uz miminko stehuje dolu 😉 nebo proste jenom nejak nepohodlne zmenilo polohu a tlaci te
Děkuji za reakce,volala jsem si s doktorkou a zítra mě prohlidne,tak uvidíme.,jestli už se malej nechystá pomalinku ven 😔
Tak jsme ještě ve středu v noci jeli do porodnice a malinký přišel na svět ve čtvrtek ráno ❤
@aneta49 Gratuluju!
@penelope87 moc děkuji,za vše,i za rady atd 🙂 je sice menší-2380 gramu,ale vše zvládá sám a dnes ho daji z inkubátoru na neonatologicke oddělení,tak snad bude hezkým pribirat a půjdeme brzo za tatkou domu 🙂
PS: teď se budu ptat na věci kolem výchovy a kojení 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@aneta49 Je dost možné, že je to hlenová zátka. Ale pochybuji, že s tím souvisí ten tlak. Já už dva týdny mám taky tlaky v podbřišku a chodím často. Pohyby cítím normálně. Dneska jsem byla na kontrole a doktor říkal, že se zatím ani nic nechystá. Že možná trochu klesnul, ale pořád je vysoko. Pokud cítíš pohyby a v nemocnici Ti řekli, že je vše v pořádku a neotevíráš se, tak je to asi jen to, co k těhotenství patří. Hlenová zátka může odejít týdny před porodem. U minulého těhotenství mi odešla asi 2 týdny před. Pokud máš ale pochybnosti, tak raději určitě bez k doktorovi.