Tlak 35.tt+3 v podbřišku a pochvě

libi01
20. pro 2020

Ahoj maminky, před týdnem jsem byla hospitalizována v nemocnici s křížovými bolestmi v opakovaných intervalech, ale zjistilo se že to nic nebylo jen poslíčci, ale vím že se mi zkrátil čípek. 8.12 jsem měla čípek cca 4,5 cm a jak jsem byla v nemocnici tak mi měřili 3,5 cm + asi to že jsem otevřená moc mi toho neřekli a ani to nenapsali do zprávy, ale řekli že to mám pro prst a něco když mě pouštěli domů, tak jsem usoudila že jste teda asi otevřená. Jinak mě od rána sem tam chytne v kříži je to taková pulzující bolest, která po chvíli zmizne a objeví se až třeba za hodinu nebo když si ze sedu lehnu, když si sednu, ale není to pravidelné jen pro téhle akci. No a dneska jsem měla celkem hooodně akční den. Dobíhala jsem na autobus abych ho vůbec stihla jinak by nám jel další až za hodinu. A od té doby co js běžela tak mám pocit jak kdybych malou měla vytlačit ven nebo že jí mám prostě hodně nízko. Bolesti nemám, nelrvacim prostě nic takového co by naznačovalo nějak extra k porodu a nechci zase zbytečně plašit.

olga_
20. pro 2020

@libi01 Zkus si hodit nohy nahoru, abys ulevila ten tlak...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru