Těhotenství, 38. tt. Může jít o porod?

laurasebi1
11. dub 2022

Dobrý chci se zeptat jsem 38tt a mívám us dlouho poslicky vždy bili jen pod břichem ale dnes cítím jako by přišli takové menstruacni bolesti od břicha do zad a stvrdé mi břicho na chvili, jsem od pátku na 3cm otevřena podle dochtora máte stim někdo zkušenost 🙏Mislite že by šlo o porod moc děkuji 😊 za názor ptám se nebo u kluka sem neměla žádné bolesti ani nepraskla plo,voda všechno mi dělali as nemocnice jsem stoho us blázen že to nepoznám předem se omlouvám

terkezz
11. dub 2022

@laurasebi1 jestli tě to po teplé sprše přejde tak poslíčci.. a taky záleží jestli to más pravidelné
Já taky měla ms bolesti slabší ale sprcha nerozehnala a bylo to hned po 5 min a tvrdlo břicho😊

klokanka31
11. dub 2022

@laurasebi1 Buď v klidu, já porod taky nepoznala a když mi při příjmu řekli že jsem na 8 cm tak jsem si myslela že jde o omyl 😄 ale je to těžký, třeba já měla bolesti jen v kříži a nepravidelný, takže na nějakou pravidelnost se nedá vždycky dát...pokud se ti něco nezdá tak se radši nech zkontrolovat, jestli nechceš rodit doma 😊

laurasebi1
autor
11. dub 2022

@terkezz děkuji za radu 😊

laurasebi1
autor
11. dub 2022

@terkezz dekuji😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru