Syndrom neklidných nohou, máte zkušenost?

kalteherz
22. říj 2014

Holky každý večer ,ale někdy i přes den mě trápí syndrom neklidných nohou. Beru magnosolv každý den a stejně to prd pomáhá nemáte některá nějaké zkušenosti? je to doooost nepříjemný 😒

denca1988
22. říj 2014

Ahoj,ja to mam asi od 5 mesiaca,ako nahle som v klidu tak je to silene.Nie je na to nic,jedine striedat v sprche teplu a studenu vodu,chladivy krem alebo masaz,ci nohy nahoru.bohuzel mne nic z toho nepomaha.Som teraz 36tt.trpim cele noci a nespim vubec 😢

kalteherz
autor
22. říj 2014

😒 snad to po těhu hned přejde 😕

janapavlik
22. říj 2014

Taky jsem to měla při posledním těhotenství. Bylo to dost nepříjemné, hlavně večer mě to trápilo a nemohla jsem kvůli tomu i spát. Naštěstí mě to po porodu přešlo 😉

denca1988
22. říj 2014

No tak to taky dufam ze to prejde 😉

lubinkova
22. říj 2014

@denca1988
@kalteherz mela jsem to pri obou tehotenstvich- a uzasne pomohl lek 'detralex'...(2 tablety denne)... Je to lek na krecove zily a predepsal mi ho praktik. Byla to fakt moje spasa, protoze to bylo silene...

spirulina
22. říj 2014

dýňová semena, dýňový olej, mandle a banány
zinek, hořčík, selen

kalteherz
autor
22. říj 2014

@lubinkova
@spirulina moooc děkuji 😉

denca1988
23. říj 2014

To vse som taky uzivala,vcetne detralexu a mne osobne bohuzial nic nepomohlo,snad budes ten lepsi pripad.

gwennie
23. říj 2014

Ahoj, mela jsem to same nekolik tydnu vkuse kazdou noc -des, des, des! Magnosolv taky absolutne nezabiral, ani ruzne gely ne, co mi az pomohlo bylo, kdyz jsem dostala aktiferrin kvuli nedostatku zeleza, je tam i kyselina listova. Teprv pak se to vyrazne zlepsilo. Vypozorovala jsem ale, ze hodne zpusobuje i to, kdyz se clovek pres den "pretahne" - moc namahy, malo spanku atd. To pak nohy skubou o to vic

denca1988
23. říj 2014

@lubinkova taky som ho brala no nezabral;( este som k tomu mala aj krem hirudoid no bolelo vic a vic....

kalteherz
autor
26. říj 2014

@gwennie já jsem právě od rána do večera na nohou ☹

gwennie
26. říj 2014

@kalteherz Jakto? V praci? Tak za tyden, dva ti zacne materska, tak snad uz bude klid 😉

kalteherz
autor
26. říj 2014

@gwennie ne jen jsem po stěhování a do toho pes. Pořád je co dělat a a přes den neusnu ☹ už to musím nějak omezit

gwennie
27. říj 2014

@kalteherz tomu rozumím ani nevíte jak... zrovna jsme dokončili rekonstrukci baráku, takže každý den se tam všechen ten stavební bordel uklízí, je to nekonečné, no a do pátku se musíme přestěhovat... a to mám doma ještě rok a čtvrt staré dítě... únavou padám na hubu, za 2-3 týdny rodím, a na 167 cm mám 53kg 🙂

zabula
1. pro 2014

Já dřív nevěděla co to je,a poprvé mi to začlo vic jak před rokem v těhu,a táhne se to do tedka,bych někdy zesilela,nic neberu na to,teda sem to dokt.nerikala.A nekdy pomáhá,že licu věcně bez ponožek a spím s vystrcenyma holýma nohama,aby byli studený,jinak ani neusnu. 😝

marcelka.bubli
6. led 2015

Ahoj holky, mě jediné co na to pomáhá, abych vůbec mohla usnout je sprcha, kdy střídám studenou a co nejteplejší vodu a pak namažu nohy buď francovkou (Alpou) a nebo jsem si teď nedávno koupila priznicovou mast na žíly... Doporučili mi jí v lékárně i na oteklé nohy, může se používat i v těhotenství... 🙂

vali1
27. dub 2015

pomáhá mi magnézko a polohovací rošt při spaní

terioza1
29. dub 2015

ja to mam vzdycky vecer. je to pekne hnusny.. snad to po porodu prejde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru