Světle hnědé špinění/výtok ve 40. týdnu těhotenství

fillipepi
28. únor 2015

Zdravím vás o omlouvám předem za nepříliš pěkné detaily mého problému 🙂. Jsem ve 40. týdnu těhotenství (zítra mám podle MS termín). Před dvěma dny jsem byla na kontrole v poradně. Doktor mě vyšetřoval vnitřně, docela to bolelo, ale Hamiltona mi podle všeho neprovedl, protože jsem na něj ještě neměla připravené porodní cesty. Hned po příchodu domů se mi na intimce objevilo slabé špinění, které ale druhý den přešlo do nahnědlého výtoku (ne moc tmavý, takové capuccino). Nijak nesvědí ani nezapáchá, ale trvá už druhý den a vypadá jako klasický výtok, jenom tmavší. Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s podobným problémem? Nevím, zda mám stresovat, nebo počkat do zítra a kdyby nepřešel, tak zavolat do porodnice. Miminko se normálně hýbe, takže mu snad nic nechybí. Za zkušenosti předem moc děkuji.

anetka1701
28. únor 2015

Ahoj. Mělo by to být OK, řekla bych i příprava na porod (já takto začala špinit při začátku kontrakcí). Ale jestli se bojíš, tak zavolej do porodnice, abys měla klid... Průšvih by byla čistě červená krev...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru