Šupinky na bradavkach

sraffie
5. čer 2019

Holky dělají se mi na bradavkach šupinky které jdou nehtem sloupnout a pak mám v bradavce jakoby dírku.. setkal se s tím někdo? Mlezivo se mi netvoří a dr. jsem to samozřejmě řekla a ani se na to nepodíval jen řekl ať se mažu bepanthenem tak mám strach aby to bylo ok TP mám za 12 dní a chci kojit..

no_title
5. čer 2019

@sraffie je to zaschlé mlezivo. Nemusíš se ničím mazat, tělo ví, co má dělat 😉. Taky se mi to dělalo. 14 dní před porodem se mi mlezivo spouštělo samovolně, ale v prsou je daleko dřív, tuším od 20tt.

biciklissie
5. čer 2019

@sraffie Ahoj. Nevim, jak supinky, ale ja mela uplne hluboke stroupky. Neco s tim delat by bylo nemyslitelne, jak to bylo hluboke. A nekde jsem cetla, ze je to normalni, ze se to po porodu spravi. Tak jsem to neresila, i kdyz podvedomne jsem citila, ze to problem bude. No a byl, uz pri priprave na cisare byla sestricka zdesena, jak to mam hrozny. A jestli jsem to mazala. No, mazala porad, ale mam to i normalne, tehu o to horsi. Tak pry se to proste musi rozkojit a mazat. Vezmu to zkratka, ja to nedala. Ta bolest byla silena, uz to bylo ok, ale bradavky uplne zniceny do krve. K tomu tam bylo o hodne vic problemu, ale tohle k tomu znacne prispelo, ze kojeni nevyslo. Nevim, jestli neprehanim kvuli mym zkusenostem, ale ja priste budu resit dopredu s laktacni poradkyni. Nebo proste budu resit dopredu, jestli to jde... Hodne stesti, treba to nemate tak hrozne. Ja mam atopicky ekzem a prsa silene hakliva, tak je to asi vice faktoru dohromady.

bayt
5. čer 2019

@sraffie Já to měla nazačátku. Bolelo mě kojení a jednu bradavku jsem měla echt zrasenou, ta asi stroupky. Mazala jsem PureLanem a hodně pomohl čas.

marketanova
6. čer 2019

Dobrý den, co na ekzém a šupinky používáte?

julielim
7. čer 2019

mě se to taky dělalo v prvním těhotenství a dělá se mi to občas doteď a to jsou dceři už skoro 4 roky (kojená byla 6 neděl, mlíko nemam asi od jejích 2 měsíců)..

marketanova
18. čer 2019

a myslíte, že to zmizí i bez krému?

marketanova
19. čer 2019

Vůbec nic se mi neosvědčilo

megane001
25. lis 2019

@marketanova PuleLan nejlepší zkušenost doporučuji čistý lanolín

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru