Strasti 31.tt. Měly jste to také tak?

renatkaa1996
29. lis 2020

Ahoj holky, jsem v 31tt. Chtela jsem se jen zeptat, jestli jste to taky tak mely nebo mate. Maly se mi strasne cpe na pravou stranu a teda nekdy se nemuzu ani pohnout prootze me to hrozne boli i žebra. :/ nejhorsi to je pri řízení, protoze se kroutim a snazim se ho dostat jinam, a musim se soustředit na jizdu. Nekdy je to fakt k nevydrzeni... a nekdy mi do tech zeber tak kopne, že mi až lupnou. Asi potrebuju jen uklidnit, ze je to ok.. u dr vse ok az na to, ze maly je o dva tydny vetsi 😄a ja jsem hrozne hubena...takze citim asi kazdy jeho pohyb😏 jsem jak tycka a mam jen obri bricho😄 mely jste to taky tak?

emillyhk
29. lis 2020

@renatkaa1996 Mám to podobně - malý se mi tlačí do pravého boku, spíš teda jakoby na slinivku nebo co to tam je...? 😂 Taky jsem hodně štíhlá, cítím sebemenší pohyb a je to i hodně vidět. A když se prďolka protáhne, tak je to opravdu mazec... V tom místě mě to už "bolí" trvale, je to jako bych tam měla natažený sval...

kate013
29. lis 2020

První dcera se mi cpala taky strašně pod žebra na pravé straně. Fungovalo na chvilku přiložit něco ledového z mrazáku 😁 blbý je, že ne vždy je něco ledového po ruce😁

renatkaa1996
autor
29. lis 2020

@emillyhk no vim, ze pod zebry v pravo jsou jatra 😄aspon myslim😄😄 taky uz me to tam boli trvale a kdyz si lehnu tak mam mam uplne tlaky do krku vubec nechapu proc 😫😄

renatkaa1996
autor
29. lis 2020

@kate013 noo pravee 😄 a jeste v aute aby se pan uracil nekam odvalit 😄

emillyhk
29. lis 2020

@renatkaa1996 Jsem ve čtvrtek říkala doktorce, že mám pocit, že už se s prďolkou do mýho těla oba už nějak nevejdeme - tak prý vejdeme 🙈 No nehádala jsem se s ní, ale co si budeme povídat, že?🤣🤣🤣

aneta_v
29. lis 2020

@renatkaa1996 taky jsem to mela podobne, na pravem boku, jako kdybych mela zevnitr modrinu, pichalo to pri chuzi nebo pohybu, nektery dny jsem skoro lezla po ctyrech, v aute sileny, jeste, ze mam automat, vic pedalu bych asi neobslouzila, jak to bolelo 🤣 kdyz jsem byla v klidu, tak to bylo dobry, po 2 tydneh to prestalo ze dne na den

renatkaa1996
autor
29. lis 2020

@emillyhk taky mam pocit, ze se dva do jednoho prostě nevejdem 😄

renatkaa1996
autor
29. lis 2020

@aneta_v jsem rada, ze v tom nejsem sama😄ale uprimne je to hruza🙈😄

aneta_v
29. lis 2020

@renatkaa1996 jj ja si rikala, ze bolet to do porodu, tak zesilim. Do toho druhe dite... 🤦🏽‍♀️ Dokonce jsem si koupila podpurnej pas, kamaradka to mela taky a pomohl ji. V den, kdy jsem si ho koupila, to prestalo bolet 😆😆

silvie111
1. pro 2020

@renatkaa1996 Holky, a teď si představte, že by jste čekaly dvojčata 😂🙏 zlaté jedno dítě i když je to teda náročný, mám 2měsíce do porodu a každý den si říkám, že jestli to břicho vydrží ještě měsíc, tak to bude maximum 😂 první jsem přenášela 10 dní a teď se cítím stejně, jak v ten den porodu 🙈🤷😂

renatkaa1996
autor
1. pro 2020

@silvie111 neeee, obdivuji kazdou zenskou co ma dvojcata 😄🙏🏼 Chudak moje mamka, ta ma me a dvojcata🙈 😄ja nastesti jen jedno😄a uz ted mam pocit, jakoby me nekdo nakopl do spodku😄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru