Ahoj holky, jsem v 31tt. Chtela jsem se jen zeptat, jestli jste to taky tak mely nebo mate. Maly se mi strasne cpe na pravou stranu a teda nekdy se nemuzu ani pohnout prootze me to hrozne boli i žebra. :/ nejhorsi to je pri řízení, protoze se kroutim a snazim se ho dostat jinam, a musim se soustředit na jizdu. Nekdy je to fakt k nevydrzeni... a nekdy mi do tech zeber tak kopne, že mi až lupnou. Asi potrebuju jen uklidnit, ze je to ok.. u dr vse ok az na to, ze maly je o dva tydny vetsi 😄a ja jsem hrozne hubena...takze citim asi kazdy jeho pohyb😏 jsem jak tycka a mam jen obri bricho😄 mely jste to taky tak?
První dcera se mi cpala taky strašně pod žebra na pravé straně. Fungovalo na chvilku přiložit něco ledového z mrazáku 😁 blbý je, že ne vždy je něco ledového po ruce😁
@emillyhk no vim, ze pod zebry v pravo jsou jatra 😄aspon myslim😄😄 taky uz me to tam boli trvale a kdyz si lehnu tak mam mam uplne tlaky do krku vubec nechapu proc 😫😄
@kate013 noo pravee 😄 a jeste v aute aby se pan uracil nekam odvalit 😄
@renatkaa1996 Jsem ve čtvrtek říkala doktorce, že mám pocit, že už se s prďolkou do mýho těla oba už nějak nevejdeme - tak prý vejdeme 🙈 No nehádala jsem se s ní, ale co si budeme povídat, že?🤣🤣🤣
@renatkaa1996 taky jsem to mela podobne, na pravem boku, jako kdybych mela zevnitr modrinu, pichalo to pri chuzi nebo pohybu, nektery dny jsem skoro lezla po ctyrech, v aute sileny, jeste, ze mam automat, vic pedalu bych asi neobslouzila, jak to bolelo 🤣 kdyz jsem byla v klidu, tak to bylo dobry, po 2 tydneh to prestalo ze dne na den
@emillyhk taky mam pocit, ze se dva do jednoho prostě nevejdem 😄
@aneta_v jsem rada, ze v tom nejsem sama😄ale uprimne je to hruza🙈😄
@renatkaa1996 jj ja si rikala, ze bolet to do porodu, tak zesilim. Do toho druhe dite... 🤦🏽♀️ Dokonce jsem si koupila podpurnej pas, kamaradka to mela taky a pomohl ji. V den, kdy jsem si ho koupila, to prestalo bolet 😆😆
@renatkaa1996 Holky, a teď si představte, že by jste čekaly dvojčata 😂🙏 zlaté jedno dítě i když je to teda náročný, mám 2měsíce do porodu a každý den si říkám, že jestli to břicho vydrží ještě měsíc, tak to bude maximum 😂 první jsem přenášela 10 dní a teď se cítím stejně, jak v ten den porodu 🙈🤷😂
@silvie111 neeee, obdivuji kazdou zenskou co ma dvojcata 😄🙏🏼 Chudak moje mamka, ta ma me a dvojcata🙈 😄ja nastesti jen jedno😄a uz ted mam pocit, jakoby me nekdo nakopl do spodku😄
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@renatkaa1996 Mám to podobně - malý se mi tlačí do pravého boku, spíš teda jakoby na slinivku nebo co to tam je...? 😂 Taky jsem hodně štíhlá, cítím sebemenší pohyb a je to i hodně vidět. A když se prďolka protáhne, tak je to opravdu mazec... V tom místě mě to už "bolí" trvale, je to jako bych tam měla natažený sval...