Ahojky holky, celé mé těhotenství je bez komplikací malá se vyvíjí dobře. Jen teď řeším zda jet radši do nemocnice nebo ne. 6.12. jsem během sexu začala krvácet, pak to přešlo v růžové špinění které do dvou hodin přestalo. Pak bylo vše v pořádku, ale teď jsem zjistila, že opět trochu špiním (hnědě) a trochu mě pobolívá podbřišek. Když nad tím tak přemýšlím tak jsem si uvědomila, že den před tím prvním špiněním mě pobolívalo břicho jako na MS. K dr jsem objednaná na úterý, tak nevím jestli počkat co na to řekne ona nebo jet radši do nemocnice. Jinak malá kope snad víc než předtím.
Předem děkuji za všechny odpovědi
Já bych radši jela, před krvácením mě doktorka varovala, že radši hned na kontrolu.
@katka_cou Lepší se nechat zkontrolovat než pak litovat.
Vždycky jsem radši jela než bych si to pak vyčítala, a to jsem ten typ člověka co nechodí s každým prdem když nemusí a odkládá co jde, ale tohle jiný
@katka_cou jeť, lepší zbytečně než pozdě.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
To si beztak musíš rozhodnout sama.kdyz ti 100hokek napíše že nemáš jezdit,pak se něco stane,budeš si to vyčítat?
Já bych kvůli spineni po sexu,kdybych cítila normálně pohyby,nejela. Pokud bych neměla nějaký vnitřní pocit. Vzala bych si magnesium navíc a víc odpocivala.
Ale já bych byla v klidu. A nebo prostě jela radši 100x zbytečně,když bych měla strach.