Špatný spánek měsíc před porodem

editkaromana
30. kvě 2019

Dobrý den, chci se zeptat jestli je normální že nemůžu v noci absolutně spat. Mám necelý měsíc do termínu porodu a už tak týden nemůžu spat. Strašně dlouho trvá než usnu a když usnu, tak se pořád převracim nebo nespim.. Přes den jsem pak moc unavená a spala bych úplně moc a i tak nezaberu.. Navíc mám dceru teď doma, takže přes den ten spánek ani moc nehrozí. Přitom v noci nemám žádné bolesti nebo pohyby bránící v tom abych usla. Můžete poradit co dělat abych usla? Děkuji

zelenaesmolda
30. kvě 2019

co nejake bylinky?jako medunka?divas se pred spanim na tv nebo mobil?narusuje to spanek,zkus to vypnout minimalne hodinu pred spanim,treba to pomuze 🙂

petulejan
30. kvě 2019

Mám to stejně. Také měsíc do porodu a také zhruba týden špatné spaní. Skus medunkovy čaj,i heřmánek mi pomohl 😉

editkaromana
autor
30. kvě 2019

Právě že se snažím jít spát brzy a bez koukání na tv nebo do mobilu lezim obracím se a usínám stejně někdy až po půlnoci.

zelenaesmolda
30. kvě 2019

@editkaromana
tak pokud nemuzes usnout tak po pul hodine bych si sla treba cist,cim vic se budes snazit usnout tim to pujde hur

gruyerre
30. kvě 2019

@editkaromana asi je to celken běžné, i když ja to nemela, ale myslím, ze je kontraproduktivní jit brzo do postele. Mas dost fyzické aktivity pres den? Klidně i večer bych byt tebou sla na poradnou prochazku, můžeš číst a cokoliv máš ráda, třeba šít, háčkovat, kreslit, péct... A spat bych šla v nějaký normalni čas, treba kolem 11...

alubif
30. kvě 2019

Je to úplně normální.

editkaromana
autor
30. kvě 2019

Mám právě hodně aktivit a večer jsem právě unavená hodně. Mě právě zaráží že se mi chce spat a když jdu spát jak brzy tak pozdě tak to trvá.. Ještě horší je to ze když usnu tak se pořád budim a ráno brzo vstávám. Takže se nevyspim.

zelenaesmolda
30. kvě 2019

@editkaromana
podle me uz brzo porodis,ja jsem taky nespala a skoro nejedla protoze me palila zaha a mala se narodila v 37.tt

anita003
30. kvě 2019

Tak jestli usínáš po půlnoci, tak to máš ještě dobré, já většinou neusnula dřív než ve 3... Ale pár týdnů před porodem se to zlepšilo a to jsem naopak usla kdekoli a kdykoli 😀

editkaromana
autor
30. kvě 2019

Dnes jsem byla na prohlídce jsem skoro 37 tt, a dr. říkala, že to vypadá na dobré cestě. Že je čípek měkký, ale není nijak zkráceny, tak snad ještě chvíli v bříšku zůstane :D

lnk84
30. kvě 2019

@editkaromana mě pomáhal čaj na spaní, ale né každý je vhodný pro těhotné, je potřeba to zkontrolovat..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru