Ahojky stalo se vám že jste se přes noc špatně vyspala a přelezela ?? Asi jsem spala ma peřině ale mam celou pravou stranu bolavou počínaje bříškem a končící krkem ale tak brutálně že i chůze jd pro mě nepředstavitelná hlavně v okolí břicha... Jak jste to řešily už jsem nahrivala i koupel ale to břicho bolí moc myslíte že by to mohlo nějak malé uškodit??
Mě bolely záda komplet cca od 4. měsíce. Do toho problémy se sedacím nervem (což vypadá i u vás), zajděte si k doktorovi, řekne vám víc. Pokud jste těhotná, nesmíte se zanedbávat v žádném ohledu, buďte na sebe hodná a dopřejte si péči, kterou vaše tělo potřebuje.
OK zkusila všechno je to třetí den. Zjistila jsem wd to je skříply nerv .Napadlo mě zda můžu použít koňskou mast?
@lenikarna Pokud si těhotná tak jen ibalgin gel a pokud ne tak doporučuji termolku. A na skriply nerv je dobrý tohle cvičení
https://www.youtube.com/watch?v=yk346VIiFpEAle musí Ti s tím pomoct partner
Ještě mě teď napadlo - zkuste mazat třezalkovým olejem (pozor, nesmíte to místo potom vystavit slunečnímu záření), a pokud jste zvyklá spávat na boku, tak si dejte mezi kolena polštář 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkus se opatrně protáhnout, třeba klasickou kočku na čtyřech...