Chtěla bys se někoho z vás zeptat zda jste řídili se sousedama huleni trávy.. Každy den co den to cuchame a když jsem jí to říkala aby toho nechali tak mi tvrdí že nehuli a pak ji slyším jak tam mluví a kašle 🤦♀️ Da se to nějak řešit z domovkou nebo policii? Nebo je člověk na to krátký?
@lolam10 myslim, ze ta autokorekce je to posledni, co me na zakladatelcine pisemnem projevu stve 🙂 Tady to nema smyslu resit, ja jsem typicka "grammar nazi", ale na Koni uz jsem vyseptala a neskodna. Protoze to by clovek fakt neresil nic jineho.
@bubu889 Pokud kouri travu, muzes se samozrejme obratit na PCR, ale oni s tim asi moc neudelaji. Pokud je nechyti, jak si predavaji brko, je to nepostizitelne. Spis bych se obratila na majitele bytu, predpokladam, ze jsou v najmu.
Volali jsme na ně policii, ale nepomohlo. Naštěstí byt není jejich a tak jim už majitel neprodlouží smlouvu.
Volat na někoho policii, pokud ten dotyčný nic špatného kromě trávy nedělá, to mi připadá docela drsné..
Ale otravný zápach chápu - já nesnáším kouř z cigaret a mám několikrát denně plný byt (pokud všude důsledně nezavírám okna).
Otázkou je, jestli by pro vás byl cigaretový kouř přijatelnější, protože nelze počítat s tím, že když nebudou kouřit trávu, tak nebudou kouřit nic.
No nevím, to bych volala policajty u nás rovnou na tři byty. Hulí kde kdo, pokud ti budou vykuřovat cigarety a doutníky přímo pod oknem nebo do stupaček, taky nic nenaděláš.
Pokid jste v bytovem druzstvu, ozvi se na setkani. Ja jsem taky resila,ze nam soused nad nami kouri a klepe popel dolu. Mame to vzdy na parapetu,to je min,to mi ani neva,ale od nedopalku zacal cmadit koberec a to byla posledni kapka. Takze se zavedlo,ze musi mot kazdy popelnik a nekourit z okna. Uvidis,zkus. Pokud nejsou najemci, ale maji jen smlouvu, da se to resit. My mame drsnou bytnou,takze pri jakekomkoli problemu hned za ni a nemame nikdo problem. Me by stval ten stiplavy kour. Edit: priznam se,ze jsem pred lety vyresila pokurovani pod oknem po svem. Stacilo vzit do hrnku vodu a vylit ji z okna,uz tam nikdo nekouril 😀
Omlouvám se že jsem si to nezkotrolovala.. Ale mám mu dceru která má špatně vyvinutý plíce a když nám to vleze do bytu tak kašle.. I když hned zavirame okna... Já jsem ji neřešila když se mlátil jak žito před dětmi.. Ale tohle huleni je moc.. To mě se až zvedá žaludek a ještě mi u toho děti a dělat jakože nic 🤷♀️ To se mi Teda nelíbí.. Nevím jak vám ale já tohle trpím strašně dlouho a i když tu mají park tak tam nejdou i když jsem je o to slušně prosila.. Určitě budu volat policii a budu to řešit se socialkou..
u Nás kouří soused cigarety a jde nám to taky do bytu. Když jsem ho s cigaretou chytla tak jsem mu řekla, že se nesmí kouřit ve společných prostorách podle domovního řádu a on mi odpověděl, že sice se nesmí ale zakázaný to není. Naštěstí se odstěhovali do města a sem se vrací jen na víkend
@ivular
me by teda vadil vic smrad z cigaret nez z travy 🙂
Ve vlastním bytě si můžou kouřit co a jak chtějí
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ridili?ach jo,proc si to po sobe lidi nectou..a jaktoze vam jde kour do bytu?odkud?a asi by slo volat policii si myslim...