Šli by jste se koupat do soukromého bazénu v 37 tt, když Vám lekář řekl, že už se otvíráte na špičku ?To mi řekla v pondělí a dnes jsou tropy... 😒
Šla bych.🙂
Zjistila bych si, jestli maji v pohode ph a chlor a sla.
Nesla.
šla
A co pouzit tampon do bazenu? 🙂 Ja to tak udelala,bez nej sem se bala
šla bych, to by jste se nemohla ani koupat ve vaně 🙂
šla
Pro svůj klid nesla, stačí sprcha ve vane..
S "koupacim tamponem" klidne. 🙂
Sla bych bez vahani, pokud nemas nejake.problemy 🙂
Šla bych, pro klid duše bych možná použila tampon nebo kalíšek, ale nepekla bych se doma 🙂
Zrovna dneska (40.tt, otevřená minimálně na 2 prsty, pokud se nic nezměnilo od 7.7.) jsem se chladila u nás v bazénu. Vodu máme ošetřenou bazenovou chemii a chlorem, vzala jsem tehotenskej tampon a jak mi bylo fajn 😉 zítra planuji zase.
Nešla.
Já jsem šla se synem na bazén den před termínem, vzala jsem si kalíšek a za 8 hodin začala rodit 😀 ale myslím si, že kalíšek s tím neměl nic společného. V ten den mi už často tvrdlo břicho, takže by to přišlo asi tak jako tak.
Moje odpověď je šla
šla, proč se péct doma
Já bych nešla. Půjdu klidně místo tebe 🙂
Já chodila i do veřejných, bez jakéhokoliv problému. Jen jsem si pro jistotu brala tampon🙂
Dle mého gynekologa - pokud žena neměla problémy s koupáním v koupalištích či rybnících před otěhotněním, nebude mít ani v otěhotnění. Prý jsme kvůli těhu výtoku i lépe chránění než mimo těhotenství. Chodila jsem tedy celé těhotenství jak do bazénů, tak i do vody v přírodě, kde jsem si zjistila kvalitu vody. Když jsem se na konci těhotenství a měla jsem strach, že se už otvírám, použila jsem speciální tampony na koupání napuštěné olejem. Jen je lepší udržovat zvýšenou hygienu, převléct se z plavek, hned jak je to možné a opláchnout se. Jinak nevidím problém. Přeji fajn osvěžení 🙂
šla a vzala si tampon do vody
ja si do bazenu beru vždy ms kalíšek
Ja se koupala loni kdykoli to slo, i par dni pred porodem 😉 u nasich v bazenu 😉
Dala bych si spešl tampon a šla bych ! Nejenom názor. .. taky jsem se chodila koupat.
Ja chodila na koupaliste az do porodu
klidně, pokud máš pochybnosti, tak použij tampon do vody..
jasneze. soukromy, verejny, v tomhle fakt cokoliv s prijatelnou kvalitou vody. a jak pisou holky, pro jistotu vzdy muzes vzit ty tampony
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jasné 😉 kúpanie s otváraním nič nemá...