Drahé milé dámy,
chtěla jsem jen vědět, jestli můžu nějak ovlivnit škytavku mé drahé nenarozen dcery 🙂 chuděrka mi škytá alespoň jednou denně a chtěla bych jí pomoct, a hlavně mě ty pohyby dost lechtají, takže vlastně tím i pomoct sobě 🙂 už jsem zvýšila denní příjem tekutin, ale stejně se občas zaškytá třeba na 5 minut a já se můžu počurat smíchy 😀 tak prosím o radu, co by mohlo chuděrce pomoci a mě ulevit, beru všechny rady!!! Děkuji, děkuji
Malá mi v bříšku škytá někdy i 2x denně.. Vadí mi to jen, když začne, když jdu spát 😀 jinak, škytavka je u miminek normální, tak nevím, co by mohlo zabrat, aby přestala 🙂
Nezabere nic. V tomto tydnu je skytavka i nekolikrat za den uplne normalni. 🙂
Jejda, kdyby škytala ta naše jen jednou denně, bylo by to fajn. Určitě je to víc než běžné, škytal mi takhle i synek a myslím, že to absolutně neovlivníš. 🙂
mě malá škytala i častěji ale to je uplně normální 🙂
@mrsnikola se skýtavkou neudělas nic, skyta většina mimin a opravdu si tim neublizi, zbytečně starosti..
Oba synové škytali minimálně čtyřikrát denně tak od 26tt 🙂
Dámy, děkuji moc 🙂 alespoň vím, že v tom nejsme samy 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mrsnikola neboj škytají všechny miminka. Malá zásadně škytala, když jsme byly na monitoru 🙂 A jí to určitě nevadí. Počkej až bude škytat jako novorozenec. Z toho jsem byla vyděšená jak se to malé tělíčko celé cukalo. Ale asi jí to nevadilo, protože neplakala. Vždy to přešlo samo. Takže teď to určitě nijak ovlivnit nejde.