Dobrý den,
prosím o radu. Již více než týden mě trápí silně zapáchající bezbarvý výtok, je to spíš jako voda. Dělá mi to starosti, jestli to nemůže být nějakým způsobem zkažená odtékající voda. V týdnu jdu k Dr., takže se hned zeptám, ale chtěla jsem znát váš názor, jestli s tím nemáte někdo zkušnosti. Děkuji 😕
nechci být hnusná, ale jsi normální?, že jsi už týden doma! aniž by ti doktor řekl, jestli to opravdu není ta voda.
Boze, nekdo chodi s kazdym prdnutim k dr. a vy cekate s timhle?? Me dr. rikala,ze kdyby se mi cokoliv nezdalo, at jedu.. radeji 10x poplach nez jednou a pozde... ja bych teda letela hned druhy den, ne-li jeste ten den...
Jen podle data registrace bych rekla, ze to bude zase nejaky fake...
no musím souhlasit s holkama,já už bych jela dávno do porodnice,a kor teď když už vlastně může mimi na svět.......
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
hmmm tak to bych si raději zavolala do porodnice a myslím, že na 100% ti řeknou abys přijela, pokud je to voda tak už bys tam měla být a pokud výtok tak taky, protože infekce je nebezpečná pro dítě i pro tebe při porodu (velká porodní poranění).