Ahoj holky zajimalo by me jak je to se sexem v tehotenstvi. Cetla jsem hodne clanku a pry je nebezpecny oralni sex ze to muze ublizit diteti. Jsem 38tt a zajima me jak je to s klasickym pohlavnim stykem.. Muze se? :D ja jsem se doted bala ze mi to vyvola porod tak jsme to praktikovaly jinak ale chute jsou chute.. A polohy? :D cetla jsem ze nejlepsi na konicka na ctyrech ale bojim se ze to miminu ublizi :D omlouvam se za intimni tema ale nevim kde bych se zeptala :D diky
Sex se může, pokud ho nezakáže gynekolog. Vyvolat porod může oxytocin a sperma, které změkčuje děložní čípek. A jinak než na koníčka to snad ani nejde 😂
Je sex v těhotenství byl super. Vůbec jsme nic neřešili. Jen ke konci šly jen dvě polohy, na koníčka a ze zadu. Ostatní už bylo nepohodlné.
Jen dotaz, jak by mohl ublížit dítěti orální sex? Vždyť je to z druhého konce 😁🤷
Naopak je v těhotenství sex běžný a sexuální fantazie žen mnohem pestřejší. Nevidím důvod se strachovat.
No třeba mýmu přijde sex už divnej . když ví, že malá tu bude co nevidět a chce to nechat až po šestinedělí.
Ja som mala cele tehotenstvo pravidelne a maly je v pohode a narodil sa den po termine
Pokud nejsi na rizikovce a gynekolog to primo nezakaze, je sex spis prinosny - vyvolava endorfiny a posiluje vztah mezi partnery. Zadny typ (bezneho) sexu neni skodlivy. Kdyz uz jsem mela bricho ve 3.trim., soulozili jsme zezadu, naopak jsem v te dobe mela nejvetsi chute.
Cože??? 😀 Orální sex může ublížit dítěti? 😀 😀 A jak asi?
Klasický pohlavní styk samozřejmě můžete a polohu jakoukoliv, co se vám bude líbit.
Tak jestli muze orální sex ublížit dítěti tak nevim co se mi v únoru narodí 😁😁 jinak u nas to jdr jen z boku a zezadu. Na konicka uz me to hodně bolí
Dobrý den, doporučujete sex takhle v pokročilém stádiu?
@marketanova Pokud nemáte problémy, není to překážka... Ale třeba muj manžel nechce.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nijak jsem se v těhotenství neomezovala a syn se narodil po termínu. Pokud je těhotenství bezproblémové, tak bych se neomezovala. Je to zbytečný strach navíc. Pokud by hrozil předčasný porod, doktor tě upozorní, že nemáš sexovat 🙂