Zatím to celé těhotenství zvládáme tak nějak jednou týdně.. tak přemýšlím, jestli můžeme takhle pokračovat až do porodu, nebo jestli tam je nějaké riziko? Doktor nic neříkal.. říkám si, že když se v šestinedělí nemůže, tak by bylo fajn pokračovat až do porodu aspoň 🙂
Ahoj holky mám dotaz, když jsem teď trošku špinila, (hnědý hlen na vložce) dr. říkala, že buď prasklá cévka nebo uvolňující se hlenová zátka, myslíte, že můžeme mít pohlavní styk?
děkuju
@zuzanastr Asi bych se na to zeptala doktorky.. ale asi bych radeji dala chvili pauzu.. treba aspon 14 dni a kdyz uz zadny vytok mit nebudes, tak to opatrne zkusit? Ale nejsem doktorka, tak nevim no 🙂
Taky jsem si užívali až do porodu, dokonce to tak vyšlo, že jsem v ten den jela s kontrakcemi do porodnice.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@karlajasmine pokud ti nehrozi predcasny porod (i kdyz ve 35.tydnu uz je to skoro jedno 🙂 ), nebo ti to neni neprijemne, tak bych se nebala 🙂 my si ve vsech tehotenstvich uzivali az do porodu. U 1.syna jsem se pak probudila s kontrakcemi 😀