Řídká stolice v 30. tt. Máte zkušenost?

lucieleonek
6. lis 2024

Ahoj děvčata, chtěla bych se zeptat , jestli stě měla taky zkušenost s řídkou stolicí já četla že maminky to měli běžné třeba ve 39tt kdy už tělo se připravuje na porod a je to běžný ale takhle brzo ? Trápí mě to asi už 4 den kdy jako ne pořád ale třeba dvakrát za den přijde křeč pod bříšku a hned letím na záchod není to vyložený průjem ale prostě jen řídká stolice ani ne nějak moc vždycky jenom trošku (omlouvám se za popis nevím jak jinak to popsat🙈😄) mám trošku obavy aby to nebyl blížící se porod jelikož mě trápí i bolest v třísel když se hybu ale když jsem byla u doktorky tak rikala že se jen natahují vazy že to je ok. Teď do toho ta stolice i prvního jsem nic takovýho neměla ani co se týká třísel ani ty stolice tak jsem trošku vyděšená. Celou dobu jsem měla zacpu a teď prostě taková stolice myslíte že to je normální nebo bych měla zajít k dr. Děkuji předem za vaše odpovědi 😊😊

patypresdevaty
6. lis 2024

Může to být i nějaká viróza, lítá toho teď hodně. A i ke Covidu to teď bývá.
Pokud chceš mít jistotu, nezbyde než jít k dr.

lociloci
6. lis 2024

Měla jsem taky, střídalo se mi to se zácpou. Podle mě je to normální 🙂

anetacoufalova
6. lis 2024

@lucieleonek já to mám i teď v 33tt 🙂 a jdu i 3x nebo 4x denně. Dělá mi to i magnesko a mléčné výrobky ale 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru