Mate nekdo zkusenosti s ricinovym olejem? Jsem 41t a uz o nem zacinam uvazovat, ale bojim se, aby mi po nem nebylo jen blbe
@amazonkajanik no nemam, kvuli cukrovce ac na diete, musim ve ctvrtek..malinik piju na hektolitry, sex vyzkousen, to by se ale muselo aspon denne
@lani1 jo tak,cukrovka.ale to tě nechali celkem dlouho,kamarádka musela rodit sotva jí začal 39tt.
Tak to nechej na nich,než abys místo tlačení u porodu,netlačila na záchodě a něco se (krom tebe) nepoto ...😉
Mě to porod vyvolalo. I 2 kamarádkám. Člověk se před porodem dobře vyprázdní 😆
@lani1 Mela jsem cukrovku a taky mě nechali do 41tr. A pulden pred nastupem do porodnice jsem zacala rodit. 😀
Každopádně bych řekla, že nejvic pomohly dlouhé procházky. To děloha zacala cvicit. A fajn byly i vaginalni naparky.
U mě porod vyvolal i u moji kamarádky. Nejdriv jsem se teda hodně vyprazdnila a pak se rozjel porod. Dala jsem si jo jen proto ze už jsem měla jít druhy den ráno na vyvolání. Nic méně tělo nebylo připraveno tak to trvalo pak celkem dlouho.
@eithelwing naparku jsem zkousela uz nemam smes, dneska litam po kramech, jela jsem koupit i ten ricin ale nejdriv zacnu smesi na skoricovy caj se sporysem a rebickem, uvidime
@lani1 Zkus a ať se zadaři. 🙂 Já mám z toho ricinu dost respekt.
Ahojky , jde místo ricinového oleje použít normální olej jako řepkový, slunečnicový atd? Nebo to musí být přímo tento..děkuju 🙂
@ivetkakr
Plody skočce obecného obsahují semínka s ricinem, který je silně jedovatý. Pro kosmetiku se olej lisuje za studena a pak upravuje, aby neobsahoval žádné jedovaté látky. I přesto se používá jen k zevnímu použití.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lani1 už jsi zkoušela malinik,nebo sex? Jinak máš ještě týden čas, ale chápu,že už se nemůžeš dočkat 😉 ale ricinovy olej bych neriskovala ,je to silné projimadlo ...