Ricinový olej k vyvolání porodu. Zkušenosti?

lani1
31. srp 2020

Mate nekdo zkusenosti s ricinovym olejem? Jsem 41t a uz o nem zacinam uvazovat, ale bojim se, aby mi po nem nebylo jen blbe

amazonkajanik
31. srp 2020

@lani1 už jsi zkoušela malinik,nebo sex? Jinak máš ještě týden čas, ale chápu,že už se nemůžeš dočkat 😉 ale ricinovy olej bych neriskovala ,je to silné projimadlo ...

lani1
autor
31. srp 2020

@amazonkajanik no nemam, kvuli cukrovce ac na diete, musim ve ctvrtek..malinik piju na hektolitry, sex vyzkousen, to by se ale muselo aspon denne

amazonkajanik
31. srp 2020

@lani1 jo tak,cukrovka.ale to tě nechali celkem dlouho,kamarádka musela rodit sotva jí začal 39tt.
Tak to nechej na nich,než abys místo tlačení u porodu,netlačila na záchodě a něco se (krom tebe) nepoto ...😉

drakenn
1. zář 2020

Mě to porod vyvolalo. I 2 kamarádkám. Člověk se před porodem dobře vyprázdní 😆

lani1
autor
1. zář 2020

@drakenn no zkusila sem dneska tri lzice olivace se stavou a je mi spis blbe od zaludku nez aby me to prohnalo, takze ricinak si necham v zaloze na zitra, trochu od vcerejsi kontroly spinim, nevim, jestli to je kontrolou nebo posunem,uvidime

eithelwing
1. zář 2020

@lani1 Mela jsem cukrovku a taky mě nechali do 41tr. A pulden pred nastupem do porodnice jsem zacala rodit. 😀
Každopádně bych řekla, že nejvic pomohly dlouhé procházky. To děloha zacala cvicit. A fajn byly i vaginalni naparky.

domza
2. zář 2020

U mě porod vyvolal i u moji kamarádky. Nejdriv jsem se teda hodně vyprazdnila a pak se rozjel porod. Dala jsem si jo jen proto ze už jsem měla jít druhy den ráno na vyvolání. Nic méně tělo nebylo připraveno tak to trvalo pak celkem dlouho.

lani1
autor
2. zář 2020

@eithelwing naparku jsem zkousela uz nemam smes, dneska litam po kramech, jela jsem koupit i ten ricin ale nejdriv zacnu smesi na skoricovy caj se sporysem a rebickem, uvidime

eithelwing
2. zář 2020

@lani1 Zkus a ať se zadaři. 🙂 Já mám z toho ricinu dost respekt.

habeeby
2. zář 2020

@lani1 Opravdu to funguje.Den před vyvoláním jsem to prostě zkusila,začaly kontrakce a i když to bylo delší,tak jsem za to moc ráda.Udělala jsem si ricinový koktejl(meruňkový džus,trochu slivovice a olej).

lani1
autor
2. zář 2020

@habeeby ja to riskla taky, vypila sem sice pulku, nevim, jestli to bude mit efekt, ale citim zatim tlaky na spodek, jak kdyz dlouho jezdim na kole🙏🙏🙏snad se to rozjede

kristy662
27. kvě 2021

Ahojky , jde místo ricinového oleje použít normální olej jako řepkový, slunečnicový atd? Nebo to musí být přímo tento..děkuju 🙂

lucciycc
27. kvě 2021

Ja zkousela stejny mix jako @habeeby a myslim 2.den pote jsme jeli do porodnice. Ale teda byla to vazne hruza 😅 jak ta chut, tak pote nekonecne litani na zachod. Tak procistena jsem vazne nikdy nebyla 😂😅

kristy662
29. kvě 2021

@lucciycc já to zkusila a teď už jsem v porodnici..ale nemyslím si , že by to bylo tím.. čekala jsem jak mě to pěkně prožene a ono nic. Pak druhý den ráno jsem jela na monitor a spíš mi zabral Hamilton 🙏😊

ivetkakr
29. kvě 2021

@kristy662 musí ricinovy. Ale pozor. Tehotnym se nesmi prodávat,protože je to jed... já u první zkusila a opravdu do půl hodiny stahy 🙂 a druhého jsem si nechala udělat hamilton a zabral 🙂

ivetkakr
29. kvě 2021

@kristy662 jinak první jsem rodila ve 42.tydnu. Do ve doby zkusila kromě sexu vše...

drakenn
31. kvě 2021

@ivetkakr ne, ricinový olej není jed! Prosím, nešiř nesmysly

zelenaesmolda
Autor odpověď smazal
Zobraz
zelenaesmolda
31. kvě 2021

@ivetkakr
Plody skočce obecného obsahují semínka s ricinem, který je silně jedovatý. Pro kosmetiku se olej lisuje za studena a pak upravuje, aby neobsahoval žádné jedovaté látky. I přesto se používá jen k zevnímu použití.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru