Holky mám dotaz,včera mě syn nechtíc kopnul silně do břicha.Mám hrozný strach o miminko.Volala jsem doktoroce a ta říkala,že pokud cítím pohyby mělo by být vše v pořádku.I tak se bojím,místo po kopnutí na dotyk bolí i dnes☹.Máte někdo zkušenost?Nemohl miminku ublížit?
@lonelyy A to je přesně ono je to tvé dítě žádné zranění nebo podezření na zranění není důvodem k tomu podceňovat to co se stalo. Na doktory se vyser , oni nejsou TY a můžou si myslet něco o pr... hlavně aby jste vy dva byly v pořádku - ať si myslí sebevíc že je někdo hysterka .... 🙂 promiň za výraz ...DRŽÍM PALCE
@lonelyy Tak buď se bojím a chci mít jistotu a na doktory a sestřičky se můžu vykašlat, protože já je platím z toho, že z každé výplaty celý život odvádím zdravotní pojištění a proto tu mají být pro mne, když je mi zle a nebo se bojím o své dítě. A nebo se nebojím a nemusím tedy nikam. Tak se bojíš, nebo ne?
taky bych jela hned.... mně jednou řekla ženská na lince 155 do telefonu "to je střevní chřipka, vemte si endiaron" a ono to bylo slepý střevo, který mi prasklo 😀 já bych s tímhle jela hned do nejbližší nemocnice nebo porodnice, jak už tu někdo psal, je lepší jet 5x zbytečně než jednou pozdě....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mohl - samozřejmě.. To ale tady nikdo nezjistí. Pohyby ještě nezaručují že je vše v pořádku. Pokud máš takový strach a obavu což je pochopitelné vyraž k lékařce pokud Ti tvá lékařka tvrdí po telefonu že je vše ok a nemáš např odvahu jí poslouchat osobně ..
Vyraž na pohotovost - udělají Ti utz vyšetří. zkontrolují ozvy buď doplerem nebo Ktg ( PÁSY) a TY budeš v klidu...Každá z nás snese něco jiného jednu bouchne dítě druhá se praští o něco a je to v pohodě u druhé naopak.
10 zbytečně než 1 a pro špatné zprávy... Za návštěvu pohotovosti Tě nikdo odsoudit nemůže - a na blbé výrazy sester a doktorů co obvykle býva se vyprdni . TY SAMA MUSÍŠ NEJLÉPE VĚDĚT JAK SE CITÍŠ.@lonelyy