Rána do břicha v 31. týdnu těhotenství, máte zkušenost?

lonelyy
1. říj 2014

Holky mám dotaz,včera mě syn nechtíc kopnul silně do břicha.Mám hrozný strach o miminko.Volala jsem doktoroce a ta říkala,že pokud cítím pohyby mělo by být vše v pořádku.I tak se bojím,místo po kopnutí na dotyk bolí i dnes☹.Máte někdo zkušenost?Nemohl miminku ublížit?

fykyska
1. říj 2014

Mohl - samozřejmě.. To ale tady nikdo nezjistí. Pohyby ještě nezaručují že je vše v pořádku. Pokud máš takový strach a obavu což je pochopitelné vyraž k lékařce pokud Ti tvá lékařka tvrdí po telefonu že je vše ok a nemáš např odvahu jí poslouchat osobně ..
Vyraž na pohotovost - udělají Ti utz vyšetří. zkontrolují ozvy buď doplerem nebo Ktg ( PÁSY) a TY budeš v klidu...Každá z nás snese něco jiného jednu bouchne dítě druhá se praští o něco a je to v pohodě u druhé naopak.
10 zbytečně než 1 a pro špatné zprávy... Za návštěvu pohotovosti Tě nikdo odsoudit nemůže - a na blbé výrazy sester a doktorů co obvykle býva se vyprdni . TY SAMA MUSÍŠ NEJLÉPE VĚDĚT JAK SE CITÍŠ.@lonelyy

lonelyy
autor
1. říj 2014

@fykyska Asi budu zítra trvat na kontrole,na pohotovst se bojím,určitě by se mi tam ještě vysmáli,že jsem hysterická matka..

fykyska
1. říj 2014

@lonelyy A to je přesně ono je to tvé dítě žádné zranění nebo podezření na zranění není důvodem k tomu podceňovat to co se stalo. Na doktory se vyser , oni nejsou TY a můžou si myslet něco o pr... hlavně aby jste vy dva byly v pořádku - ať si myslí sebevíc že je někdo hysterka .... 🙂 promiň za výraz ...DRŽÍM PALCE

pampalin
1. říj 2014

@fykyska Píšeš to naprosto správně. Já bych na tu pohotovost jela a hned.

uztotakbude
1. říj 2014

@lonelyy Tak buď se bojím a chci mít jistotu a na doktory a sestřičky se můžu vykašlat, protože já je platím z toho, že z každé výplaty celý život odvádím zdravotní pojištění a proto tu mají být pro mne, když je mi zle a nebo se bojím o své dítě. A nebo se nebojím a nemusím tedy nikam. Tak se bojíš, nebo ne?

bielamacka
17. říj 2014

taky bych jela hned.... mně jednou řekla ženská na lince 155 do telefonu "to je střevní chřipka, vemte si endiaron" a ono to bylo slepý střevo, který mi prasklo 😀 já bych s tímhle jela hned do nejbližší nemocnice nebo porodnice, jak už tu někdo psal, je lepší jet 5x zbytečně než jednou pozdě....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru