Rána do břicha 32.tt. Mám to nějak řešit?

mandy1122
27. únor 2021

Holky já jsem fakt debil 🤦‍♀️ Děláme rekonstrukci a přítel nechal v ložnici židle Vzhůru nohama a já když jsem šla kolem tak jsem zavadila o tu zidlicku a břichem jsem se nabodla na tu nozicku té židle tam kde má mimi hlavičku, trochu to zabolelo.Jsem 32tt. Mám to nějak řešit? Pohyby cítím 🙏

marketka_m
27. únor 2021

pro klid duše do nemocnice

klokanka31
27. únor 2021

@mandy1122 Fofrem do nemocnice. Pro jistotu.

aneta_v
27. únor 2021

@mandy1122 asi bych taky radši zajela na pohotovost, nicméně mimčo má kolem sebe spoustu obalů a vody, takže se domnívám, že aby se mu něco stalo, musela by sis to břicho propíchnout 🤷🏻‍♀️

cilkat
27. únor 2021

Pokud "trochu zabolelo" znamená, že jsi fakt skrtla a nepadla na tu židli váhou, tak bych to neřešila. Pokud to bylo nalehnuti vahou, už bych asi na tu pohotovost minimálně zavolala... Ani ne, že bych si myslela, že může být zraněné dítě (fakt je v gumovém bazénu), ale že mohlo dojít k poškození obalů nebo třeba placenty... Což může být problém v řádu hodin.

cherie24
27. únor 2021

@mandy1122 asi dost záleží na tom jaká síla to byla. A jestli to bolí a cítíš to i dobu po nárazu. Ale mimča jsou v břiše celkem dost chráněna. Já se do břicha praštila dveřma od auta a popravdě s břichem jsem byla teda šíleně neohrabaná 🙄 ale naštěstí to mládě přežilo bez újmy

nazka
28. únor 2021

Mně gynekolog říkal, že by to musel být kopanec od koně, aby to ublížilo miminku, tak sama posud, jak velká rána to byla. Říkal, že paradoxně miminko je nejvíc v bezpečí v břiše 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru