Problém s dosažením orgasmu.

14. bře 2020

Ahoj holky, potřebuju poradit nebo aspoň nějak podpořit.. Začínám být zoufalá, zítra začínám 29.tt a poslední cca 3 týdny při sexu prostě nemůžu dosáhnout orgasmu. Nikdy to nebyl problém, ani před otěhotněním, ani v 1. trimestru, kdy jsem k němu nějak neměla iniciativu, ale když už na to přišlo, tak mě to bavilo a tohle bylo v pořádku. Jakmile přešly nevolnosti, tak to bylo super, no ale až do teď. Ať se snažíme jak chceme, tak ani náznak.. Jsem z toho už špatná, nejen že bych z toho brečela, ale mám furt blbou náladu a nic mě netěší. Měla jste to taky některá takhle? Je to moje první těhotenství a potřebuju nějak asi utesit, že se to zase vrátí do normálu nebo že v tom nejsem sama.. A omlouvam se za anonym, ale je to pro me choulostive tema..

lilian2111
14. bře 2020

Ano, je to úplně normální. Měla jsem období úplně stejně, možná taky kolem toho 30tt a za týden/dva to přešlo a vše v pořádku 🙂

autor
14. bře 2020

@lilian2111 Tak doufám, že mě to taky přejde dřív než třeba po porodu :(

lenka_tom
15. bře 2020

Jestli tě to uklidní, já už jsem půl roku bez sexu, doktor mi ho zakázal. A musím říct, že okolo 30tt konečně přišla doba, kdy na něj ani nemám chuť, takže už se tím ani netrápím...

p4vl4
15. bře 2020

Zkus nějaké hračky, s partnerem. Bez nich by mi to ve 3. trimestru už taky nešlo, ale používáme vcelku běžně i normálně a s nimi to ještě dám 😉 Jinak teda divný to není, uvolňuje se ti pánev, a dítě už je dost velký, je to velký tlak na všechno uvnitř. Osobně mám zhruba od 6. měsíce dojem, že každý týden byla nějaká změna ohledně sexu a mého vnímání, jako bych měla každý týden jiné tělo.

zizibou
23. bře 2020

Zítra začínám 30tt a cítím se totálně asexuálně 😥. Úplně mě to přestalo bavit. Manžel se opravdu snaží, ale já si u toho připadám tak blbě 🙈. O orgasmu nemůže být ani řeč..
V prvním těhotenství jsem to měla jinak. Možná, že ke konci už to nebylo úplně ono, ale po porodu zase ok. Teď je to prostě katastrofa. Jsem z toho smutná..

alilali
26. bře 2020

@zizibou Nebuď. Já to taky měla takhle.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru