Před porodem a nemoc

adells
26. zář 2019

Holky zlatý... Poraďte mi!
Mam 5 dni do terminu, muzu rodit kazdym dnem a ja nastydla jako blazen! Je mi hrozne, mam prisernou rýmu ze nemuzu ani dychat pomalu, v krku me boli... Teploty nastesti zatim nemam. Ale mam fakt strach, potrebuju se z toho dostat okamzite. Byla jste nektera v podobne situaci? Co pomohlo? Dnes budu volat doktorovi samozrejme. Diky moc za odpovedi

denca033
26. zář 2019

@adells parelen čaj s citronem a potit

hanih
26. zář 2019

@adells Čaj s citronem, vincentku nebo mořskou vodu do nosu, odpočívat. Na bolení krku mám skvělý babský recept - pět kuliček nového koření, pět hřebíčků a kousek skořice svařit cca v litru vody, přidat šťávu z citronu a med. Nám to zatím vždycky pomohlo. A samozřejmě k tomu doktorovi. Soucítím s tebou. Já dostala týden před porodem zánět dutin. Doktorka mi na to dala jen nějaké antibiotické kapky do nosu a v porodnici při kontrole v den termínu na ni pak nadávali, protože se jim můj stav nelíbil, udělali mi crp a zjistili, že ho mám šíleně vysoké, takže jsem stejně dostala antibiotika. Ale bylo mi teda ouvej, protože jsem i kašlala a namohla jsem si z toho žebra, takže jen představa, že budu muset tlačit pro mě byla horor. Nakonec jsem rodila až tři dny po termínu, tak jsem se stihla dát trošku do kupy, a během porodu už mi byla i bolest mezi žebry úplně ukradená 🙂 No, každopádně držím palce!

adells
autor
26. zář 2019

@hanih Ajéje tak štěstí že Vše dobře dopadlo! ☺
Děkuji za odpověď. Nakonec je to angína a dostala jsem penicilín... Je to hrozný takhle před porodem když člověk potřebuje sílu.

lencamat
26. zář 2019

Ahoj mela jsem to same ve 37tt jsem chytla rýmu a byla nachlazena a ta jsem se chtela vylecit nez porodim ale porodila jsem uzse 37+3tt dalo toby zabrat kdyz je clovek nachlazeny ale zvladla jsem to a jak byla malá na světě podavaly my leky dali my roušku at si ji nenakazim.Tak preji at to dobre zvladnete.

martiniquest
26. zář 2019

Je celkem bezne, ze zeny pred porodem onemocni. Mozna ze je to chce prirozene zpomalit 🙃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru