"Prdím" vagínou ve 31tt

janik96
6. čer 2019

Dobrý den, omlouvám se, že se na to ptám, ale nikde jsem to nenašla a chtěla bych vědět, jestli v tom jsem sama nebo ne. Doufám, že to nikoho nebude pohoršovat, ale mám docela obavu.
Jsem ve 31tt a před chvílí se mi stalo, že jsem seděla a vstala a jako bych si "prdla" vagínou, netlačila jsem nebo nic, udělalo to uplně samo a několikrát za sebou, což mě docela vystrašilo, jestli se třeba neotvírám nebo něco? Bolesti žádné nemám, teď mě akorát trošku píchá tam dole, ale jinak nic. Měla jste to někdy taky? je to normální nebo bych si měla skočit na gynekologii? Byla jsem tak včera, kontroloval mě a řekl mi, že je vše v pořádku.
Budu moc ráda za odpovědi a pomoc, jsem opravdu vystrašená, rodit ještě nechci.

barulina
6. čer 2019

Urcite nemusis s "prdenim" vaginou na gyndu. Ja v 31 tt prdela naprosto vsim ;D

dora13
6. čer 2019

Je to normalni🙂

janik96
autor
6. čer 2019

@barulina moc děkuju, já už se fakt lekla, nojo první těhotenství, vůbec by mě takový věci nikdy nenapadly :D 🙂

kac9
6. čer 2019

Buď v klidu, měla jsem to i jako netěhotná 😁 je to prostě jen vzduch a když se dostal tam, musí někudy i ven 😁 mě se to často stává po sexu 😅 takže klídek, tohle není příznak porodu ❤

janik96
autor
6. čer 2019

@kac9 po sexu to vím, to se stává i u nás, ale překvapilo mě, že se mi to stalo právě teď a z ničeho nic :D děkuju 🙂

kac9
6. čer 2019

@janik96 Jooo, občas se taky divím co ta dole umí za zvuky, ale fakt, buď v klidu 😊 jsem těhotná po druhé, normálně se mi to děje a dělo a pořád držím 🙏 a snad až do konce teda 😁

odula
6. čer 2019

@barulina 😂😂😂

hanulkaha
6. čer 2019

Taky se mi to dělo, v obou těhotenstvích 😁 nekdy to bylo jeste s takovym mlaskajicim přízvukem a to je potom parada, kdyz dosednete a ozve se toto, nejlip na rodinne oslave nebo dlouhe a uzke cekarne u dr., kde se za podpory zdejsi akustiky zvuk náležitě rozlehne a vy v tu chvili nevite, jestli se mate hooodne hlasite smat nebo splynout s lavickou a byt neviditelná 😮😂😂👍

kuliseks
Autor odpověď smazal
Zobraz
sraffie
7. čer 2019

Mě se to teď taky stalo prvně jsem 39tt a už jsem se radovala že asi praskla voda a ono nic jen si uprdla holka moje no 🤣🤣

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru